Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
bombonica

issabelle;24404 wrote: Eu nu am muncit niciodată de la studio. De ce sa împart banii cu alții? Am muncit pe target. De exemplu o sesiune am muncit pentru un webcam bun sesiunea următoare pentru un upgrade la pc.. Cu o sesiune mi-am redecorat o camera, minim 5 ore pe zi.. În timp am reușit sa adun o mana de oameni care ma susțin în orice fac. Unul îmi plătește facturile altul chiria altul imi cumpăra diverse din wishlist. Sesiunea trecuta am prins 3 membri noi și mi-am depășit record după record. De la studio nu as fi reușit sa fac asta

diferenta este ca eu am trecut direct la vise mai mari, silicoane, masina etc, imi este mult mai usor.
No avatar
ama1995

Buna dimineata fetelor si succes in urmatorea perioada . Este cineva binevoitor sa-mi ofere cateva sfaturi , modelele independente de preferat , cu ce site-uri colaborati ? Folositi splitter sau cate o camera pentru fiecare site ? Am inteles ca splitterul scade calitatea video . Ce site-uri de privat , inafara de jasmin si imlive mai cunoasteti cu potential ?
No avatar
christie

Ii mai merge cuiva Chaturbate ca un c*r? :D
No avatar
Nicolle9

De la 1000+ în camera abia am 300
Noroc cu strip și camsoda...
issabelle

christie;24424 wrote: Ii mai merge cuiva Chaturbate ca un c*r? :D

la mine inca merge. $290 dimineata..weekendu asta e super bowl deci o sa fie liniste
No avatar
Nicolle9

Nici eu nu pot sa zic ca merge prost la bani... Am stat dimineața 2 ore și acum încă 2 ore.. Și adunat după toate 3 am strâns 320$... Dar ma dispera traficul pe CB.. Parca e prea ciudat ce se întâmplă..
No avatar
christie

Nicolle9;24427 wrote: Nici eu nu pot sa zic ca merge prost la bani... Am stat dimineața 2 ore și acum încă 2 ore.. Și adunat după toate 3 am strâns 320$... Dar ma dispera traficul pe CB.. Parca e prea ciudat ce se întâmplă..

da,trebuia sa specific,traficul e varza...
No avatar
Jesica

Eu in seara asta am facut 1450 pana acum pe CB 💰💰💰
issabelle

a scos cineva bani prin western ieri sau astazi? a mers?
BeYou Studio

Din punctul nostru de vedere un lucru este clar :

Cu atat de multe poze in care va aratam incasarile modelelor BeYou Studio cu siguranta nu poate fi vorba de noroc , ci este vorba de munca si perseverenta

.

Modelele BeYou Studio castiga ....... cam tot ce se poate castiga :-*

Inca mai credeti ca este rau sa impartiti aceste sume ( pe care majoritatea nu le faceti acasa ) cu un studio care demonstreaza ca se poate ?;;)

Pentru mai multe detalii sau programarea unui imnterviu : www.beyou-studio.ro
Scrie răspuns