Jesica;24374 wrote: Ce taxe?????????
Sunt tari in care oamenii își iau banii pentru taxe înapoi de la guvern la începutul fiecărui an.
Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
Bubu2014;1147 wrote: Cam slabut,doar 54 $.M-am logat ieri dupa-amiaza,am vazut ca era miscare pe site-uri dar intrau -ieseau..Imi venea sa ii intreb:,,Oameni buni,am ceva pe fata?Ce fugiti asa?''.O sa mai lucrez o peroada de acasa iar apoi o sa ma gandesc serios la un studio.
eu nu mai lucrez de acsa de 7 luni, mi e mai bine de la studio
eu nu mai lucrez de acsa de 7 luni, mi e mai bine de la studio
[QUOTE=issabelle;24401]Nu va înțeleg.. Vouă va convine sa munciți pentru alții? Când puteți lua mult mai mult de acasă
De acasa nu ma tineam de treaba, aici am parte de aparatura buna, conditii, fac mai multi bani, am negociat comisionul.
Am fost la Charm, niste tigani,am stat 2 zile, am fost la Rich...8 ore in picioare pe tocuri, oribil, etc, am gasit unul micut, ma simt super ok cu ei, m-au ajutat si sa mi pun silicoane
De acasa nu ma tineam de treaba, aici am parte de aparatura buna, conditii, fac mai multi bani, am negociat comisionul.
Am fost la Charm, niste tigani,am stat 2 zile, am fost la Rich...8 ore in picioare pe tocuri, oribil, etc, am gasit unul micut, ma simt super ok cu ei, m-au ajutat si sa mi pun silicoane
issabelle;24401 wrote: Nu va înțeleg.. Vouă va convine sa munciți pentru alții? Când puteți lua mult mai mult de acasă?
bombonica;24403 wrote: De acasa nu ma tineam de treaba, aici am parte de aparatura buna, conditii, fac mai multi bani, am negociat comisionul.
Eu nu am muncit niciodată de la studio. De ce sa împart banii cu alții? Am muncit pe target. De exemplu o sesiune am muncit pentru un webcam bun sesiunea următoare pentru un upgrade la pc.. Cu o sesiune mi-am redecorat o camera, minim 5 ore pe zi.. În timp am reușit sa adun o mana de oameni care ma susțin în orice fac. Unul îmi plătește facturile altul chiria altul imi cumpăra diverse din wishlist. Sesiunea trecuta am prins 3 membri noi și mi-am depășit record după record. De la studio nu as fi reușit sa fac asta
Eu nu am muncit niciodată de la studio. De ce sa împart banii cu alții? Am muncit pe target. De exemplu o sesiune am muncit pentru un webcam bun sesiunea următoare pentru un upgrade la pc.. Cu o sesiune mi-am redecorat o camera, minim 5 ore pe zi.. În timp am reușit sa adun o mana de oameni care ma susțin în orice fac. Unul îmi plătește facturile altul chiria altul imi cumpăra diverse din wishlist. Sesiunea trecuta am prins 3 membri noi și mi-am depășit record după record. De la studio nu as fi reușit sa fac asta