issabelle;24404 wrote: Eu nu am muncit niciodată de la studio. De ce sa împart banii cu alții? Am muncit pe target. De exemplu o sesiune am muncit pentru un webcam bun sesiunea următoare pentru un upgrade la pc.. Cu o sesiune mi-am redecorat o camera, minim 5 ore pe zi.. În timp am reușit sa adun o mana de oameni care ma susțin în orice fac. Unul îmi plătește facturile altul chiria altul imi cumpăra diverse din wishlist. Sesiunea trecuta am prins 3 membri noi și mi-am depășit record după record. De la studio nu as fi reușit sa fac asta
diferenta este ca eu am trecut direct la vise mai mari, silicoane, masina etc, imi este mult mai usor.
Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
Buna dimineata fetelor si succes in urmatorea perioada . Este cineva binevoitor sa-mi ofere cateva sfaturi , modelele independente de preferat , cu ce site-uri colaborati ? Folositi splitter sau cate o camera pentru fiecare site ? Am inteles ca splitterul scade calitatea video . Ce site-uri de privat , inafara de jasmin si imlive mai cunoasteti cu potential ?
Nicolle9;24427 wrote: Nici eu nu pot sa zic ca merge prost la bani... Am stat dimineața 2 ore și acum încă 2 ore.. Și adunat după toate 3 am strâns 320$... Dar ma dispera traficul pe CB.. Parca e prea ciudat ce se întâmplă..
da,trebuia sa specific,traficul e varza...
da,trebuia sa specific,traficul e varza...
- BeYou Studio
Din punctul nostru de vedere un lucru este clar :
Cu atat de multe poze in care va aratam incasarile modelelor BeYou Studio cu siguranta nu poate fi vorba de noroc , ci este vorba de munca si perseverenta
.
Modelele BeYou Studio castiga ....... cam tot ce se poate castiga :-*
Inca mai credeti ca este rau sa impartiti aceste sume ( pe care majoritatea nu le faceti acasa ) cu un studio care demonstreaza ca se poate ?;;)
Pentru mai multe detalii sau programarea unui imnterviu : www.beyou-studio.ro
Cu atat de multe poze in care va aratam incasarile modelelor BeYou Studio cu siguranta nu poate fi vorba de noroc , ci este vorba de munca si perseverenta
.
Modelele BeYou Studio castiga ....... cam tot ce se poate castiga :-*
Inca mai credeti ca este rau sa impartiti aceste sume ( pe care majoritatea nu le faceti acasa ) cu un studio care demonstreaza ca se poate ?;;)
Pentru mai multe detalii sau programarea unui imnterviu : www.beyou-studio.ro