Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
issabelle

Fetelor ma bântuie o curiozitate de ceva vreme. Am văzut pe cb fete care au probabil un program sau nu știu ce o fi.. În momentul în care primesc tipuri apar diferite animatii intr-un colt. Gen dacă un membru da tokensi o inimioara cu numele tipperului și suma primita își i-a zborul. Aveți idee ce e?
issabelle

Fetelor ma bântuie o curiozitate de ceva vreme. Am văzut pe cb modele care folosesc probabil un progrămel sau ceva.. În momentul în care cineva da tipsuri apare o animație.. Gen o inimioara sau ceva cu numele tipperului și suma primita care se misca.. Aveți idee despre ce e vorba?
No avatar
a.babe

issabelle;24328 wrote: Fetelor ma bântuie o curiozitate de ceva vreme. Am văzut pe cb modele care folosesc probabil un progrămel sau ceva.. În momentul în care cineva da tipsuri apare o animație.. Gen o inimioara sau ceva cu numele tipperului și suma primita care se misca.. Aveți idee despre ce e vorba?

https://tipalerts.com
No avatar
GoldStudio

Medllne;24309 wrote: Cand traficul este low, cum va mentineti starea de spirit , incat sa nu disperati ? sau ce va tine motivate... ca mie imi cam lipseste motivarea

Desene animate ;) dar din 5 site uri nu prea ma plictisesc
No avatar
GoldStudio

Biaa;24282 wrote: Eu pe free. Rar un privat.... Pffff

Pe flirt e mult de munca, ai nevoie de multa rabdare acolo, dar faci bani buni, tipuri bune la greu, doar ca trebuie sa te tii de program si sa ia rabdare, in prima luna nu faci bani, de la a 3 a incolo . Stau membrii si te studiaza si 2 luni si in a 3 a vorbesc
No avatar
a.babe

Si-a revenit chaturbate? :)
issabelle

a.babe;24368 wrote: Si-a revenit chaturbate? :)

AR trebui sa fie și mai bine de acum pentru ca s-au dat drumul la taxe
No avatar
a.babe

issabelle;24369 wrote: AR trebui sa fie și mai bine de acum pentru ca s-au dat drumul la taxe

Splendid :))
No avatar
Jesica

issabelle;24369 wrote: AR trebui sa fie și mai bine de acum pentru ca s-au dat drumul la taxe
Ce taxe?????????
issabelle

Jesica;24374 wrote: Ce taxe?????????

Sunt tari care își iau taxele anuale înapoi de la guvern.
Scrie răspuns