Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Medllne

Credeam ca sunt singura care face asa putin zilele astea ...e foarte plictiseala, nu stiu cand o sa isi mai revina....
No avatar
christie

Nici la mine nu e chiar roz,traiasca regularii :)) :)) Eh,sa avem rabdare si imaginatie.Bine,mai multa rabdare,zic. Spor!
No avatar
Biaa

Medllne;24306 wrote: Credeam ca sunt singura care face asa putin zilele astea ...e foarte plictiseala, nu stiu cand o sa isi mai revina....
Sper cât de curând
No avatar
Medllne

Cand traficul este low, cum va mentineti starea de spirit , incat sa nu disperati ? sau ce va tine motivate... ca mie imi cam lipseste motivarea
No avatar
Jesica

Nord;24304 wrote: Daca vrei sa faci bani sa ajungi model de top trebuie sa fii virala sa apari peste tot pe retelele de socializare pe toate site-uri asa ajungi cunoscuta, asa te cunoaste lumea asa iti faci clienti! Daca te temi sa apari stai inchisa in bula ta mai depui si plangeri dmca o sa ramai necunoscuta si cu incasari minime! Promovarea este succesul fiecarei afaceri pe lumea asta!

Megacams.me este un site din sutele de mii de site-uri pe care ai putea aparea, eu daca asi fi model as incerca sa apar pe cat mai multe astfel de site-uri! Un astfel de site iti poate aduce cativa zeci de vizitatori per sesiune dar 100 de astfel de site-uri iti aduc cateva mii de vizitatori per sesiune doar doi din acei oameni sa cheltuie bani cu tine si deja ai castigat ceva in plus!

din moment ce blochezi o tara nu e normal sa apari pe alte siteuri care sunt vizibile in ro. Deci ai blocat o tara pur si simplu degeaba. Nu am nevoie de sute de vizitatori. Am nevoie de putini si buni. Cand am sute ii am degeaba. Mereu am avut incasari uriase cu membri putini.
issabelle

Medllne;24309 wrote: Cand traficul este low, cum va mentineti starea de spirit , incat sa nu disperati ? sau ce va tine motivate... ca mie imi cam lipseste motivarea

Candy crush😅.. Am câțiva membri cu care vorbesc chiar dacă nu sunt în camera..imi țin de urat. Mai un Amazon sa reîmprospătez wishlist-ul.. Un horoscop.. O știre...
issabelle

Jesica;24314 wrote: din moment ce blochezi o tara nu e normal sa apari pe alte siteuri care sunt vizibile in ro. Deci ai blocat o tara pur si simplu degeaba. Nu am nevoie de sute de vizitatori. Am nevoie de putini si buni. Cand am sute ii am degeaba. Mereu am avut incasari uriase cu membri putini.

Treaba asta cu poze/video găsite deși nu ar trebui... Am dat și eu email în legătură cu asta.. Mi-au răspuns ceva cu terța parte a site-urilor și dacă vreau sa nu mai apară ma pot deconecta dar nu voi mai face nimic pentru ca sunt site-uri sateliți de pe care întra clienții. Gen adds on pe o pagina care duce la camera ta de pe un alt site
No avatar
Biaa

issabelle;24315 wrote: Candy crush😅.. Am câțiva membri cu care vorbesc chiar dacă nu sunt în camera..imi țin de urat. Mai un Amazon sa reîmprospătez wishlist-ul.. Un horoscop.. O știre...

Hahaha bună asta. O idee buna!!! Spor fetele
No avatar
Jesica

Am facut o prostie si am nevoie de ajutorul vostru daca stiti ce as putea face in situatia asta. Fac videochat pe chaturbate, in ultima vreme mergea cam prost si am decis sa sterg contul si sa fac unul nou pentru ca am avut o perioada in care nu m am conectat si m am gandit ca daca imi voi face cont nou lucrurile or sa isi revina. Prostia a fost ca am convertit toti tks pe care ii mai aveam in cont apoi am sters contul definitiv. Credeti ca imi vor mai transfera banii in cont ???? Le am dat acum un email dar cred ca i am pierdut....
No avatar
a.babe

Merge destul de greu fetelor. Nu va descurajati si in nici un caz nu va lasati eu ca luna asta n am prins niciodata in astia 4 ani de activat in domeniu. De pe top 10pe chaturbate sa ajung pe pagina 2...primele zile am zis ca fac cu capu da usor usor incepe sa si revina. Oricum vad ca suportul nu isi prea mai da interesul am dat un mail la ei acum 2 zile si de abia azi mi au răspuns cu un copy paste care il gaseam fain frumos si pe site... In fine. Pupici
Scrie răspuns