Stie careva daca este diferenta pe chaturbate de trafic in room daca intrii din broswer sau de pe OBS external program?
Multumesc
Cum va merge pe Chaturbate?
eu am observat diferenta si iti explic si de ce este diferenta in cazul meu: inainte lucram fara splitter pe mai multe siteuri deodata. claritatea nu era perfecta dar multumitoare. in schimb de cand am instalat obs-ul , clar nu m ai pot sta pe n siteuri decat pe unul singur. de aici si atentia data membrilor plus claritatea. inainte nu eram nici macar hd desi setam rezolutie mare + camera e 4k. de cand cu obs sunt hd+
Pink;24498 wrote: Bună! Nu pot sa ma conectez sa intru online pe cb. Aveti și voi aceasta problema in dimineața asta ?
imi apare "500 internal server error"
Serverul e praf.eu am intrat prin obs,first time ever
) si merge.La mine e de cateva zile de rahat.
Serverul e praf.eu am intrat prin obs,first time ever
Buna tuturor celor care mai intra pe aici...question...aveti probleme pe chaturbate?eu ma gandesc sa ma apuc serios de altceva.nu ajung nici la 100tks/zi in cele mai multe zile,de vreo 2 luni...ceea ce nu mi s-a intamplat vreodata,in 5 ani de cand tot fac asta.Nu mai vin nici membrii fideli,nimicuta,numai tampiti grey si spamuri.
christie;n43038 wrote: Buna tuturor celor care mai intra pe aici...question...aveti probleme pe chaturbate?eu ma gandesc sa ma apuc serios de altceva.nu ajung nici la 100tks/zi in cele mai multe zile,de vreo 2 luni...ceea ce nu mi s-a intamplat vreodata,in 5 ani de cand tot fac asta.Nu mai vin nici membrii fideli,nimicuta,numai tampiti grey si spamuri.
Poti incerca alte site-uri ...
Poti incerca alte site-uri ...