Cum va merge pe Chaturbate?
-
KaylinDream
Cel mai bine ar fi sa te reprofilezi pe un alt site, sau sa lucrezi pe mai multe site-uri in paralel 
-
Chillyourheart
christie;n43038 wrote: Buna tuturor celor care mai intra pe aici...question...aveti probleme pe chaturbate?eu ma gandesc sa ma apuc serios de altceva.nu ajung nici la 100tks/zi in cele mai multe zile,de vreo 2 luni...ceea ce nu mi s-a intamplat vreodata,in 5 ani de cand tot fac asta.Nu mai vin nici membrii fideli,nimicuta,numai tampiti grey si spamuri.
lasa-te de chat probabil nu esti facuta tu pentru asta , daca nu ai reusit pana acum sa intelegi cum se lucreaza si sa ti faci membrii.
lasa-te de chat probabil nu esti facuta tu pentru asta , daca nu ai reusit pana acum sa intelegi cum se lucreaza si sa ti faci membrii.
[QUOTE=Chillyourheart;n43041]
lasa-te de chat probabil nu esti facuta tu pentru asta , daca nu ai reusit pana acum sa intelegi cum se lucreaza si sa ti faci membrii.[/QU
era o intrebare pentru modele,nu inteleg de ce te bagi in seama,probabil pentru ca e pe gratis.lasa-te tu de narav,esti enervant.
lasa-te de chat probabil nu esti facuta tu pentru asta , daca nu ai reusit pana acum sa intelegi cum se lucreaza si sa ti faci membrii.[/QU
era o intrebare pentru modele,nu inteleg de ce te bagi in seama,probabil pentru ca e pe gratis.lasa-te tu de narav,esti enervant.
- Nik Daniel
Daca mai intru o sg. data si nu merge imi cumpar costum La casa de papel + masca + arma + doua lingouri de aur fake de pe olx si niste bani d'aia de monopoly ma costumez si imi pun la status ca sunt in cautarea unei echipe formata din useri aflati pe cb. pentru a pune la cale un jaf direct la seiful celor de la CB.Daca nici asa nu merge ma apuc sa fac live-uri snuff cu vecina prin gradina.Ceva tre sa mearga doar n-o sa mor de foame 
-
wetladyjoy
buna.cele care lucrati pe cb platile de pe 07.02.2020le ati primit? ca am dat mail si nu raspunde nimeni
wetladyjoy;n43916 wrote: buna.cele care lucrati pe cb platile de pe 07.02.2020le ati primit? ca am dat mail si nu raspunde nimeni
eu am trimiks pe 6 si am primit . dar inca astrept banii de ieri. am trimis si azi.. sper sa nu fie probleme. la email nu raspune nimeni in weekend
eu am trimiks pe 6 si am primit . dar inca astrept banii de ieri. am trimis si azi.. sper sa nu fie probleme. la email nu raspune nimeni in weekend
wetladyjoy;n43916 wrote: buna.cele care lucrati pe cb platile de pe 07.02.2020le ati primit? ca am dat mail si nu raspunde nimeni
Salut. La fel am dat payout vineri dupa amiaaza si inca nu au intrat banii.Am scris astazi mail la support dar nu am mi-au raspuns.
De mai mult timp dau daily payout vineri si simbata seara primesc banii. Sper sa fie doar o retinere si primim banii astazi.Daca ai raspuns de la ei te rog tine-ma si pe mine la curent
Salut. La fel am dat payout vineri dupa amiaaza si inca nu au intrat banii.Am scris astazi mail la support dar nu am mi-au raspuns.
De mai mult timp dau daily payout vineri si simbata seara primesc banii. Sper sa fie doar o retinere si primim banii astazi.Daca ai raspuns de la ei te rog tine-ma si pe mine la curent