Cum va merge pe Chaturbate?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
andreib

Stie careva daca este diferenta pe chaturbate de trafic in room daca intrii din broswer sau de pe OBS external program?

Multumesc
No avatar
babydoll

Are cineva probleme seara asta cu chaturbate? M am logat si ma tot deconectează
No avatar
christie

babydoll;24197 wrote: Are cineva probleme seara asta cu chaturbate? M am logat si ma tot deconectează

Buna!Ceva probleme am avut si eu aseara,dar am si acum...mai are cineva? :D
issabelle

eu am observat diferenta si iti explic si de ce este diferenta in cazul meu: inainte lucram fara splitter pe mai multe siteuri deodata. claritatea nu era perfecta dar multumitoare. in schimb de cand am instalat obs-ul , clar nu m ai pot sta pe n siteuri decat pe unul singur. de aici si atentia data membrilor plus claritatea. inainte nu eram nici macar hd desi setam rezolutie mare + camera e 4k. de cand cu obs sunt hd+
No avatar
Pink

Bună! Nu pot sa ma conectez sa intru online pe cb. Aveti și voi aceasta problema in dimineața asta ? :( imi apare "500 internal server error"
No avatar
christie

Pink;24498 wrote: Bună! Nu pot sa ma conectez sa intru online pe cb. Aveti și voi aceasta problema in dimineața asta ? :( imi apare "500 internal server error"

Serverul e praf.eu am intrat prin obs,first time ever :)) si merge.La mine e de cateva zile de rahat.
issabelle

Pink;24498 wrote: Bună! Nu pot sa ma conectez sa intru online pe cb. Aveti și voi aceasta problema in dimineața asta ? :( imi apare "500 internal server error"

eu nu am avut probleme. sunt on de cateva ore
No avatar
Pink

Da și-a revenit și la mine :)
No avatar
christie

Buna tuturor celor care mai intra pe aici...question...aveti probleme pe chaturbate?eu ma gandesc sa ma apuc serios de altceva.nu ajung nici la 100tks/zi in cele mai multe zile,de vreo 2 luni...ceea ce nu mi s-a intamplat vreodata,in 5 ani de cand tot fac asta.Nu mai vin nici membrii fideli,nimicuta,numai tampiti grey si spamuri.
LauraT

christie;n43038 wrote: Buna tuturor celor care mai intra pe aici...question...aveti probleme pe chaturbate?eu ma gandesc sa ma apuc serios de altceva.nu ajung nici la 100tks/zi in cele mai multe zile,de vreo 2 luni...ceea ce nu mi s-a intamplat vreodata,in 5 ani de cand tot fac asta.Nu mai vin nici membrii fideli,nimicuta,numai tampiti grey si spamuri.

Poti incerca alte site-uri ...
Scrie răspuns