experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
morg123

July;24080 wrote: Cine nu e activ? Eu am dat daily payment azinoapte pe la 3 dimineata.
La mine zice asa
Daily payout requests are temporarily unavailable as it's the end of the normal pay peroid. They will be re-enabled in a few hours., trecuse de 12 noaptea în ceasu lor,probabil daia a mers la tine,...
No avatar
morg123

July;24080 wrote: Cine nu e activ? Eu am dat daily payment azinoapte pe la 3 dimineata.
La mine zice
Daily payout requests are temporarily unavailable as it's the end of the normal pay peroid. They will be re-enabled in a few hours. Trecuse de 12 noaptea în ceasul lor la mine și daia cred am făcut transferul pe 16 practic
No avatar
morg123

Dacă știe cineva la câte ore se de drumul la daily payment când s a terminat perioada normala de plata
No avatar
morg123

Dacă îmi poate spune și mie cineva dacă o sa îmi mai apara bănuții la daily cand se activează sau am făcut vreo boacana și ajung peste 2 sapt
ralucka

cred ca iti ajung astazi dupa ora 19 daca ai dat cash out dupa ora 9 dimineata
No avatar
morg123

ralucka;24089 wrote: cred ca iti ajung astazi dupa ora 19 daca ai dat cash out dupa ora 9 dimineata
Am dat doar convert, daily payout n am.putut nu este activ
No avatar
laura18

salut spuneti-mi va rog e cineva pe aici care a asteptat sa-i soseasca cardul la posta 4 luni sau mai mult si totusi l-a primit dupa acest timp?
mie mi l-au trimis in 19 septembrie anul trecut si pina acum inca n-a ajuns ; am inteles ca sint unii care au asteptat si 4 luni si dupa l-au primit din romania ; eu am adresa in r moldova; n-am platit ptr livrare urgenta; credeti ca mai poate inca ajunge avind in vedere ca au fost sarbatorile?
merci mult ptr raspuns
No avatar
mogadishu

mogadishu;24037 wrote: Buna! Al meu a fost submitted pe 24.10. Pe 6 ianuarie i-am scris lui Octav. Banuiec ca uitase de mine pt ca mi-a raspuns ca l-a dat la print (schimbandu-se si statusul in cont din “submitted” in “printing). Mi-a spus ca il voi primi in 10 zile aproximativ, dar am mari dubii ca va ajunge saptamana aceasta

Azi am primit cardul nou. Cei care l-ati primit, l-ati activat? Se pot transfera banii din contul de card temporar? Stiti ceva de comisioane?

Multumesc

Ediat
aaron

@mogadishu
Ai reusit sa activezi cardul? Care e statusul lui in contul paxum?
Ai aflat ceva de comisioane?
No avatar
mogadishu

aaron;24144 wrote: @mogadishu
Ai reusit sa activezi cardul? Care e statusul lui in contul paxum?
Ai aflat ceva de comisioane?

Buna,
L-am activat, statusul este “active”, am transferat bani din contul Paxum in contul de card, merge normal. Nu stiu insa nimic de comisioane. Nu am platit nimic cu el.
Scrie răspuns