July;24080 wrote: Cine nu e activ? Eu am dat daily payment azinoapte pe la 3 dimineata.
La mine zice asa
Daily payout requests are temporarily unavailable as it's the end of the normal pay peroid. They will be re-enabled in a few hours., trecuse de 12 noaptea în ceasu lor,probabil daia a mers la tine,...
experienta mea cu paxum recente
July;24080 wrote: Cine nu e activ? Eu am dat daily payment azinoapte pe la 3 dimineata.
La mine zice
Daily payout requests are temporarily unavailable as it's the end of the normal pay peroid. They will be re-enabled in a few hours. Trecuse de 12 noaptea în ceasul lor la mine și daia cred am făcut transferul pe 16 practic
La mine zice
Daily payout requests are temporarily unavailable as it's the end of the normal pay peroid. They will be re-enabled in a few hours. Trecuse de 12 noaptea în ceasul lor la mine și daia cred am făcut transferul pe 16 practic
salut spuneti-mi va rog e cineva pe aici care a asteptat sa-i soseasca cardul la posta 4 luni sau mai mult si totusi l-a primit dupa acest timp?
mie mi l-au trimis in 19 septembrie anul trecut si pina acum inca n-a ajuns ; am inteles ca sint unii care au asteptat si 4 luni si dupa l-au primit din romania ; eu am adresa in r moldova; n-am platit ptr livrare urgenta; credeti ca mai poate inca ajunge avind in vedere ca au fost sarbatorile?
merci mult ptr raspuns
mie mi l-au trimis in 19 septembrie anul trecut si pina acum inca n-a ajuns ; am inteles ca sint unii care au asteptat si 4 luni si dupa l-au primit din romania ; eu am adresa in r moldova; n-am platit ptr livrare urgenta; credeti ca mai poate inca ajunge avind in vedere ca au fost sarbatorile?
merci mult ptr raspuns
mogadishu;24037 wrote: Buna! Al meu a fost submitted pe 24.10. Pe 6 ianuarie i-am scris lui Octav. Banuiec ca uitase de mine pt ca mi-a raspuns ca l-a dat la print (schimbandu-se si statusul in cont din “submitted” in “printing). Mi-a spus ca il voi primi in 10 zile aproximativ, dar am mari dubii ca va ajunge saptamana aceasta
Azi am primit cardul nou. Cei care l-ati primit, l-ati activat? Se pot transfera banii din contul de card temporar? Stiti ceva de comisioane?
Multumesc
Ediat
Azi am primit cardul nou. Cei care l-ati primit, l-ati activat? Se pot transfera banii din contul de card temporar? Stiti ceva de comisioane?
Multumesc
Ediat
aaron;24144 wrote: @mogadishu
Ai reusit sa activezi cardul? Care e statusul lui in contul paxum?
Ai aflat ceva de comisioane?
Buna,
L-am activat, statusul este “active”, am transferat bani din contul Paxum in contul de card, merge normal. Nu stiu insa nimic de comisioane. Nu am platit nimic cu el.
Ai reusit sa activezi cardul? Care e statusul lui in contul paxum?
Ai aflat ceva de comisioane?
Buna,
L-am activat, statusul este “active”, am transferat bani din contul Paxum in contul de card, merge normal. Nu stiu insa nimic de comisioane. Nu am platit nimic cu el.