experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
ramona31

Pe hartie nu scrie nimic, este doar cardul si unde se activeaza. Octav a spus ca momentan nu au dat drumu la acrivare. Deci nu stiu ce limite sunt sau costuri. Cardul are cip si contact.
No avatar
ramona31

Si da este card de debit
No avatar
ramona31

Atunci cand l-am primit nu am.fost anuntata telefonic de catre curier. M-am.trezit cu el.la.usa si cu plicul in mana. Deci ar trebui sa imparta cardurile de acum. Nu va asteptati sa fiti contactati telefonic.
aaron

Sper sa-l lase in cutia posta, ca nu va fi nimeni la adresa unde trebuie sa mi-l livreze in urmatoarele 3 saptamani.
E Visa sau Mastercard?
No avatar
ramona31

Mastercard! Nu stiu daca incape in cutie. Plicul este lipit pe.o bucata de carton a4 cu insigna gls.
aaron

Oricum nu cred ca o sa-l primesc prea repede, findca statusul nu e inca Printing.
Deocamdata e tot (Submitted on 2018-10-24 05:31:45)
ralucka

si la mine tot asa e , ce naiba astia de la paxum sunt asa neseriosi ?
EllaM.

Buna! Imi cer scuze ca repet intrebarea, stiu ca a mai fost subiectul dar intre atatea posturi nu o mai gasesc.. :-/ Deci am im incercat azi sa scot de la ATM 400E, tranzactie care nu a fost efectuata pentru ca ' eroare de bancomat', banii vad ca inca nu au fost luati de pe card dar jumatate de ora mai tarziu, incercand sa scot de la alt ATM surpriza.. fonduri insuficiente, la fel si la urmatorul.. :((
Le am trimis acum mail celor de la Paxum cu chitanta atasata in care spune ca banii nu au fost debitati. :( Am vreo sansa sa ii primesc inapoi si daca da, cam cat timp dureaza? Multumesc! >:D<=((
No avatar
wetladyjoy

EllaM.;23825 wrote: Buna! Imi cer scuze ca repet intrebarea, stiu ca a mai fost subiectul dar intre atatea posturi nu o mai gasesc.. :-/ Deci am im incercat azi sa scot de la ATM 400E, tranzactie care nu a fost efectuata pentru ca ' eroare de bancomat', banii vad ca inca nu au fost luati de pe card dar jumatate de ora mai tarziu, incercand sa scot de la alt ATM surpriza.. fonduri insuficiente, la fel si la urmatorul.. :((
Le am trimis acum mail celor de la Paxum cu chitanta atasata in care spune ca banii nu au fost debitati. :( Am vreo sansa sa ii primesc inapoi si daca da, cam cat timp dureaza? Multumesc! >:D

eu incerc sa tot caut in topic paxum, daca banca transilvania este ok ca sa folosesc card atasat la cont paxum..multumesc tuturor
No avatar
July

wetladyjoy;23826 wrote: eu incerc sa tot caut in topic paxum, daca banca transilvania este ok ca sa folosesc card atasat la cont paxum..multumesc tuturor

Nu merge sa atasezi card visa,decat mastercard
Scrie răspuns