experienta mea cu paxum recente
Buna! Imi cer scuze ca repet intrebarea, stiu ca a mai fost subiectul dar intre atatea posturi nu o mai gasesc.. :-/ Deci am im incercat azi sa scot de la ATM 400E, tranzactie care nu a fost efectuata pentru ca ' eroare de bancomat', banii vad ca inca nu au fost luati de pe card dar jumatate de ora mai tarziu, incercand sa scot de la alt ATM surpriza.. fonduri insuficiente, la fel si la urmatorul..
(
Le am trimis acum mail celor de la Paxum cu chitanta atasata in care spune ca banii nu au fost debitati.
Am vreo sansa sa ii primesc inapoi si daca da, cam cat timp dureaza? Multumesc! >:D<=((
Le am trimis acum mail celor de la Paxum cu chitanta atasata in care spune ca banii nu au fost debitati.
-
wetladyjoy
EllaM.;23825 wrote: Buna! Imi cer scuze ca repet intrebarea, stiu ca a mai fost subiectul dar intre atatea posturi nu o mai gasesc.. :-/ Deci am im incercat azi sa scot de la ATM 400E, tranzactie care nu a fost efectuata pentru ca ' eroare de bancomat', banii vad ca inca nu au fost luati de pe card dar jumatate de ora mai tarziu, incercand sa scot de la alt ATM surpriza.. fonduri insuficiente, la fel si la urmatorul..
(
Am vreo sansa sa ii primesc inapoi si daca da, cam cat timp dureaza? Multumesc! >:D
eu incerc sa tot caut in topic paxum, daca banca transilvania este ok ca sa folosesc card atasat la cont paxum..multumesc tuturor
eu incerc sa tot caut in topic paxum, daca banca transilvania este ok ca sa folosesc card atasat la cont paxum..multumesc tuturor