Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Erika0001

nikkk;23230 wrote: Se vand pe 10tok si fac show-uri pe free 90% dintre ele incat daca le ceri 300-400tk pt un strip prefera sa il vada pe gratis. Nu stiu ce o fi in capul lor de gaini plouate!

Asta asa e.. daca vezi prima pagina, nu e niciuna imbracata, nici in a 2-a , nici in a 3-a.. ce sa mai plateasca astia.. dar chiar si asa ultima saptamana e dezastruoasa din pc meu de vedere.. nu am trafic mai deloc.. am impresia ca de multe ori si site ul iti cam ia din useri sa te oblige sa cumperi trafic. Multi intra si imi spun ca nu apar online cateodata..
No avatar
Abigail99

Da,pai daca unele modele sunt asa proaste,zici ca nu vor bani...
Stai linistita ca eu una sunt pe a 1-2 si a3 pagina ca te arunca dupa placu lor pe seara si cate o data am doar 70 de insi care inainte pe locurile astea aveai cel putin 200, a luato rasna,eu cred ca nu mai Isi bat capu aia de la site ca au luat destui bani si ei sunt multumiti!
A fost o fetita blonda care lua cel putin 50k pe seara vreo 3 luni in continu deci nu mai i intereseaza pe ami asta...
No avatar
christie

Si la mine e varza sapt asta....la naiba...
ralucka

confirm si pe mfc e dezastru .... :( bineinteles cele din top nu se plang de trafic deloc . asta este o zi buna 3 proaste :( oricum e si sf de luna e si dup thanksgiving , etc
No avatar
Agnes

jasminul e praf !
toti sunt muti
nu vorbeste nimeni nici macar in free chat , stai ca proasta si te uiti la monitor
20 de dolari in 8 ore am facut
cine lucreaza pe jasmin?
credeti ca e din cauza concursului pe care l-au facut acum cu orele online?
ori unele se vand prea ieftin cu VIP showurile pizdii ? plus ca modelele noi au optiunea de a-si seta pretul de va vine sa credeti sau nu 0,1 centi pe min .
wtf?
No avatar
Agnes

frate in loc sa ne urcam preturile , majoritatea modelelor strica"piata"
normal cu labari vor sa plateasca cat mai putin
jasmin sucks
PS: usualy I am a lady si nu vorbesc asa , dar nu ai cum frate cand ai 3 zile consecutive cand areti "tibla" , sa faci 20 de dolari in 8 h , cand emani feminitate si tot ce trb .
chiar nu imi vine sa cred
No avatar
christie

Agnes;23246 wrote: frate in loc sa ne urcam preturile , majoritatea modelelor strica"piata"
normal cu labari vor sa plateasca cat mai putin
jasmin sucks
PS: usualy I am a lady si nu vorbesc asa , dar nu ai cum frate cand ai 3 zile consecutive cand areti "tibla" , sa faci 20 de dolari in 8 h , cand emani feminitate si tot ce trb .
chiar nu imi vine sa cred

si eu innebunesc pe cb,ieri in 5 ore am facut 5 dolari.imi venea sa plang,intr-adevar toti vor moca,cand ii auzi ce vor de 10tk iti vine sa arunci tot,sunt satula de nebune care fac show-uri aiurea in free,ca tampitele.
No avatar
Agnes

:( daca mai continua asa o sa o luam razna
imi vine sa ma iau singura in pvt jur:)))
No avatar
christie

Agnes;23248 wrote: :( daca mai continua asa o sa o luam razna

sunt useri cu bun simt care dau cat ceri sau pur si simplu te surprind cu generozitatea lor,dar sunt din ce in ce mai rari...din pacate.poate se schimba cv.btw,nu ma intereseaza ce zic unii pe aici,ca ne plangem,ca nu stim sa ne facem treaba,ba stiu si stiu foarte bine ce fac. :P
No avatar
christie

Agnes;23248 wrote: :( daca mai continua asa o sa o luam razna
imi vine sa ma iau singura in pvt jur:)))

:)) :)) :)) ne luam una pe alta
Scrie răspuns