Si la mine a fost chiar cel mai bine din ultimele luni,mai ales pe chaturbate,sper sa ramana macar asa.
Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
Arilena;22904 wrote: Paymentul trecut a fost binisor la mine,cel puțin prima parte.Ma ajutat foarte mult faptul că am deschis și alte site uri si se simte diferenta la bani.Eram doar pe chaturbate dar de câteva săptămâni a căzut rau desi stau si eu logata pe el 8-10 ore.
Si la mine a fost chiar cel mai bine din ultimele luni,mai ales pe chaturbate,sper sa ramana macar asa.
Ah,credeam ca si acesta este pe tokens... Nu,nici eu nu am rabdare pe privaturi
Si eu mam bazat doar pe chat si ajunsesem pe prima sus si acu astia ma arunca numai pe a 3 si iar o iau de la capat,mai sunt si pe prima da nu inteleg de ce... si mam bazat doar pe asta si pe my free si pe strip acu oi fi pe ultimele... Acu incerc sa stau 24 de ore ad daca ma ridica inapoi....
Si eu mam bazat doar pe chat si ajunsesem pe prima sus si acu astia ma arunca numai pe a 3 si iar o iau de la capat,mai sunt si pe prima da nu inteleg de ce... si mam bazat doar pe asta si pe my free si pe strip acu oi fi pe ultimele... Acu incerc sa stau 24 de ore ad daca ma ridica inapoi....
eu am lucrat numai pe mfc de 7 ani aproape , dar in ultimul an sa zic asa a scazut mult , unii din regulari si-au inchis conturile sau s-au mutat la alte fete , toti sunt la fel : la inceput tips-uri mari , privat, etc ... dupa vine o perioada cand te streseaza sa te vezi cu ei te intreaba intr-una ... toti isi imagineaza o relatie de iubire ... m-am saturat de acesti membri rar sunt aia care vad mfc ca pe o prietenie
in schimb membri noi nu prea sunt sau daca sunt se duc la cele din top 10 ele iau toata atentia ...
ca sa va dau un subiect , acum 2 sapt am dat de un membru noi care mi-a dat tips-uri mari de cateva ori , am crezut ca o sa fie bine cu el , am facut schimb de whatsapp si azi imi zice ca s-a hotarat sa-si inchida contul de mfc ca este un loser si are 55 de ani si single si blabla deci nu stiu toti fac asa
Oh da nu sunt nouo,am ajuns aici dupa ceva luni,si am avut,faceam numai 10 mi/9 mi... si dintro data bum ma aruncat pe a 3 cand a inceput perioada nuou care a trecut.. si nu inteleg de ce... de exemplu acu in 3/4 ore ma facut vreo 5 mi de là mai multi nu doar de la 1...da nu ma urca de loc,daca ma fost pe a doua cu 200 de persoane... Da nu imi este de bani dar de locul ca chinuit atat sa ajung acolo si nu inteleg ce ma facut..