Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Agnes

hahaha:))))
No avatar
cynthyamelisa

Sunt curioasa daca fetelor din studiouri le merge la fel de prost ,sau poate in studiouri totul este lapte si miere si au trafic de numai au ce sa faca cu el:D
No avatar
Agnes

le-am mai "spionat" si pe altele care sunt la studio , modele de top sau care faceau peste 4 , 5 mii la perioada si aprox 70 % din ele se cam plang !
normal mai sunt si exceptii la care nu se simte criza:))))
asteptam modelele de la studiouri daca sunt pe aici sa ne spuna cum le merge
Nord

Concurenta mare domnle' si tot creste, mii de modele se inscriu zilnic! Membrii devin tot mai pretentiosi si mai zgarciti, cand e de unde alege e si normal!
Live Cams | Live Sex |
No avatar
Ammy

Buna fetele , sunt nou pe acest forum (insa nu si in videochat-ul ) vreau sa va intreb daca si zilele voastre in ultima saptamana au fost asa "stralucite " sau am eu o problema...?!
No avatar
Agnes

Nord;23257 wrote: Concurenta mare domnle' si tot creste, mii de modele se inscriu zilnic! Membrii devin tot mai pretentiosi si mai zgarciti, cand e de unde alege e si normal!

din pacate asa e:(
toti vor perfectiune , sa areti ca si modelele de la Victoria secret si daca s-ar putea sa ai si tariful minin ar fi minunat !
din pacate cred ca majoritatea modelelor care fac peste 8 , 10 mii ii fac cu mari sacrificii ! eu cu 8 h online pe zi in perioada asta nu am avut timp decat sa mananc si sa fac baie :))
nu stiu altele cum fac cand stau cate 10 , 12 , 13 , 14, 16 , 20 unele chiar stau si 24h pe zi . poate ca dorm mai putin si se simt odihnite chiar si cu putine ore de somn.
No avatar
Agnes

pe ce siteuri lucrezi?
ralucka

doamne fereste cum sa stai 24 h online ? inca nu am luat-o razna , pe mine ma obosesc si 4 ore de stat in pc cu ochii si ma doare capul din cauza membrilor :)) cum frate sa stai atatea ore online ? alta viata nu au si ele ? da 8 ore sunt ok dar atat cat e si un job normal . da-i naiba de bani pana la urma e vorba de sanatatea ta si btw azi a mers binisor pe mfc . wow :))
No avatar
cynthyamelisa

Ammy;23258 wrote: Buna fetele , sunt nou pe acest forum (insa nu si in videochat-ul ) vreau sa va intreb daca si zilele voastre in ultima saptamana au fost asa "stralucite " sau am eu o problema...?!

Nu ai tu o problema ,stai linistita.
Este o problema generala,perioada asta a fost praf.
No avatar
Agnes

Cat ai facut astazi pe mfc ?
Eu cu 8 h ma laud cu 20 de dolari pe jasmin
Scrie răspuns