Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
-
cristinamarin
ralucka;22988 wrote: haideti sa reinviem topicul asta
) deci cum v-a mers astazi ? ieri a mers cam nasol :O
Astazi a fost o zi bunicica.... sunt model de 7 ani... am lucrat atat de acasa cat si de la studio... de aproape 2 ani insa lucrez la Lucky studio, de care cu siguranta a auzit mai toata lumea
). Lucrez pe tura de dimineata si astazi am plecat acasa cu 1130 de lei... am avut si zile mai bune dar sunt mulumita de incasarile mele pentru ca niciodata nu scad sub 800. Lucrez pe Jasmin, XLove si Flirt4Free 5-6 zile pe saptamana a cate 8-10 ore, am programul afisat pe site si consider ca si asta ma ajuta destul de mult.
e bine aici si sunt super multumita 
Astazi a fost o zi bunicica.... sunt model de 7 ani... am lucrat atat de acasa cat si de la studio... de aproape 2 ani insa lucrez la Lucky studio, de care cu siguranta a auzit mai toata lumea
Buna.Cum va merge treaba perioada asta? Pe mine una ma sperie teribil. MFC a cazut dintr-o data in 4 ore nu am vazut un membru nici macar basic + am primit 2 tokens lol. Imi mai puteti spune si mie site-uri bune inafara de mfc chaturbate ? Multumesc
-
Guest
A mers ok, a doua zi consecutiva peste asteptari, sper sa ajung la rank Legend pe LJ si sa primesc bonusul de 50% pe perioada urmatoare 
cristinamarin;23145 wrote: Astazi a fost o zi bunicica.... sunt model de 7 ani... am lucrat atat de acasa cat si de la studio... de aproape 2 ani insa lucrez la Lucky studio, de care cu siguranta a auzit mai toata lumea
). Lucrez pe tura de dimineata si astazi am plecat acasa cu 1130 de lei... am avut si zile mai bune dar sunt mulumita de incasarile mele pentru ca niciodata nu scad sub 800. Lucrez pe Jasmin, XLove si Flirt4Free 5-6 zile pe saptamana a cate 8-10 ore, am programul afisat pe site si consider ca si asta ma ajuta destul de mult.
Seems legit! Ma bucur ca ai facut aceasta postare, Cristina Marin
cristinamarin;23145 wrote: Astazi a fost o zi bunicica.... sunt model de 7 ani... am lucrat atat de acasa cat si de la studio... de aproape 2 ani insa lucrez la Lucky studio, de care cu siguranta a auzit mai toata lumea
Seems legit! Ma bucur ca ai facut aceasta postare, Cristina Marin
e prea putin la alt studioe stiu fata a plecat cu 2000 de ron ieri
)
hai lasao balta nu mai zic mai multi
)
azi ai facut contu si gata reclama direct
))
e prea putin la alt studioe stiu fata a plecat cu 2000 de ron ieri
hai lasao balta nu mai zic mai multi
azi ai facut contu si gata reclama direct
We only have what we Give
Eu cred ca sau retras fetele in casa si ne avand ce face si vazand ca in vara cu schimbarea pe care su facuto se castiga bine ai decis sa Itre si ele,si sunt prea multe modele si putin trafic de lume... Mie de exemplu luni a fost super bine si aseara dezastru total,nu mai inteleg nimic...
Abigail99;23229 wrote: Eu cred ca sau retras fetele in casa si ne avand ce face si vazand ca in vara cu schimbarea pe care su facuto se castiga bine ai decis sa Itre si ele,si sunt prea multe modele si putin trafic de lume... Mie de exemplu luni a fost super bine si aseara dezastru total,nu mai inteleg nimic...
Se vand pe 10tok si fac show-uri pe free 90% dintre ele incat daca le ceri 300-400tk pt un strip prefera sa il vada pe gratis. Nu stiu ce o fi in capul lor de gaini plouate!
Se vand pe 10tok si fac show-uri pe free 90% dintre ele incat daca le ceri 300-400tk pt un strip prefera sa il vada pe gratis. Nu stiu ce o fi in capul lor de gaini plouate!