experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
ralucka

Multumesc la fel arabu , intotdeauna sari in ajutor 👏🏻👏🏻
Alexabubu

Mi au confirmat cei d la paxum cardul a fost blocat pe motive d securitate. Deci trebuie sa sun diseara la trucash. Super .
Alexabubu

Stie cineva daca p contul d paxum se pot vedea tranzactiile pe care le am facut?
No avatar
alexandrualx

Alexabubu;23079 wrote: Stie cineva daca p contul d paxum se pot vedea tranzactiile pe care le am facut?

da se pot vedea, le loghezi si in pagina principala unde iti apare contul plus cardurile in stanta sus unde scrie current cu albastru apesi pe el si apar toate tranzactiile

ti am raspuns la pm
Baietzelu

Alexabubu;23076 wrote: Mi au confirmat cei d la paxum cardul a fost blocat pe motive d securitate. Deci trebuie sa sun diseara la trucash. Super .

Poti trimite si mail.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Alexabubu

alexandrualx;23080 wrote: da se pot vedea, le loghezi si in pagina principala unde iti apare contul plus cardurile in stanta sus unde scrie current cu albastru apesi pe el si apar toate tranzactiile

ti am raspuns la pm
ok m am lamurit mersi frumos.
Alexabubu

Baietzelu;23083 wrote: Poti trimite si mail.

am trimis email nu au raspuns. Mai bine ii sun sa rezolv azi problema.
No avatar
Mihmiha

Mihmiha;22942 wrote: Aceeasi problema si la mine. Octav mi-a zos ca in aproximativ 4-5 saptamani va functiona pe Visa din nou, dar as putea sa folosesc mastercard ori sa fac withdraw by eft in IBAN-ul cardului.. Am facut si tocmai am primit email ca transferul s-a facut si ca in 3-5 zile ar trebui sa am banii in cont. Voi mai verifica.

Azi dimineata am primit banii pe cardul ING. Am facut transfer eft in iban-ul cardului visa Ing. Am platit 5$, pe cand la transfer pe card extern plateam mai mult.
No avatar
erika9

Mihmiha;23091 wrote: Azi dimineata am primit banii pe cardul ING. Am facut transfer eft in iban-ul cardului visa Ing. Am platit 5$, pe cand la transfer pe card extern plateam mai mult.
In cat timp iti intra acum prin EFT? Stiu ca prima data au intrat super greu, poate din cauza ca trebuiau sa verifice datele bancare.
No avatar
Mihmiha

erika9;23092 wrote: In cat timp iti intra acum prin EFT? Stiu ca prima data au intrat super greu, poate din cauza ca trebuiau sa verifice datele bancare.

Vineri seara am facut transferul, dupa ora 22..si au intrat azi dimineata. 3-5 zile lucratoare au zis...
Scrie răspuns