experienta mea cu paxum recente
-
alexandrualx
Alexabubu;23079 wrote: Stie cineva daca p contul d paxum se pot vedea tranzactiile pe care le am facut?
da se pot vedea, le loghezi si in pagina principala unde iti apare contul plus cardurile in stanta sus unde scrie current cu albastru apesi pe el si apar toate tranzactiile
ti am raspuns la pm
da se pot vedea, le loghezi si in pagina principala unde iti apare contul plus cardurile in stanta sus unde scrie current cu albastru apesi pe el si apar toate tranzactiile
ti am raspuns la pm
alexandrualx;23080 wrote: da se pot vedea, le loghezi si in pagina principala unde iti apare contul plus cardurile in stanta sus unde scrie current cu albastru apesi pe el si apar toate tranzactiile
ti am raspuns la pm
ok m am lamurit mersi frumos.
ti am raspuns la pm
ok m am lamurit mersi frumos.
Mihmiha;22942 wrote: Aceeasi problema si la mine. Octav mi-a zos ca in aproximativ 4-5 saptamani va functiona pe Visa din nou, dar as putea sa folosesc mastercard ori sa fac withdraw by eft in IBAN-ul cardului.. Am facut si tocmai am primit email ca transferul s-a facut si ca in 3-5 zile ar trebui sa am banii in cont. Voi mai verifica.
Azi dimineata am primit banii pe cardul ING. Am facut transfer eft in iban-ul cardului visa Ing. Am platit 5$, pe cand la transfer pe card extern plateam mai mult.
Azi dimineata am primit banii pe cardul ING. Am facut transfer eft in iban-ul cardului visa Ing. Am platit 5$, pe cand la transfer pe card extern plateam mai mult.
Mihmiha;23091 wrote: Azi dimineata am primit banii pe cardul ING. Am facut transfer eft in iban-ul cardului visa Ing. Am platit 5$, pe cand la transfer pe card extern plateam mai mult.
In cat timp iti intra acum prin EFT? Stiu ca prima data au intrat super greu, poate din cauza ca trebuiau sa verifice datele bancare.
In cat timp iti intra acum prin EFT? Stiu ca prima data au intrat super greu, poate din cauza ca trebuiau sa verifice datele bancare.
erika9;23092 wrote: In cat timp iti intra acum prin EFT? Stiu ca prima data au intrat super greu, poate din cauza ca trebuiau sa verifice datele bancare.
Vineri seara am facut transferul, dupa ora 22..si au intrat azi dimineata. 3-5 zile lucratoare au zis...
Vineri seara am facut transferul, dupa ora 22..si au intrat azi dimineata. 3-5 zile lucratoare au zis...