experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
alexandrualx

Da, status Active, nu aveam nici macar mesaj sau warning sa ma atentioneze ca este blocat. Mi-am dat seama ca de pe celelalt card paxum puteam sa scot (am doua carduri, doua counturi), iar de pe cel blocat imi aparea mereu tranzactie anulata, sau operatiunea nu se poate efectua. Am asteptat pana astazi, i am sunat pe cei de la paxum, mi au spus ca ei nu se ocupa de partea de procesare si ca cei responsabili sunt trucash, asa ca i am sunat si pe ei, mi a raspuns o cucoana, m a pus sa ma identific si sa i spun ultimele 3 tranzactii. Apoi mi l au deblocat, practic pe loc, dar acum bineinteles tot nu pot sa fac tranzactia ca este paxumul in mentenanta. Pe browser imi apare Service bla bla pe aplicatia Paxum mobile imi spune API MAINTENANCE
ralucka

am dat azi un daily pay de pe cb pe paxum la ora 16.00 , sa vedem cand intra banii ... data trecuta in 6-8 ore ii aveam
Alexabubu

alexandrualx;22985 wrote: Da, status Active, nu aveam nici macar mesaj sau warning sa ma atentioneze ca este blocat. Mi-am dat seama ca de pe celelalt card paxum puteam sa scot (am doua carduri, doua counturi), iar de pe cel blocat imi aparea mereu tranzactie anulata, sau operatiunea nu se poate efectua. Am asteptat pana astazi, i am sunat pe cei de la paxum, mi au spus ca ei nu se ocupa de partea de procesare si ca cei responsabili sunt trucash, asa ca i am sunat si pe ei, mi a raspuns o cucoana, m a pus sa ma identific si sa i spun ultimele 3 tranzactii. Apoi mi l au deblocat, practic pe loc, dar acum bineinteles tot nu pot sa fac tranzactia ca este paxumul in mentenanta. Pe browser imi apare Service bla bla pe aplicatia Paxum mobile imi spune API MAINTENANCE
pana acum nu am avut problm..deci chiar o fi d la paxum. Mai astept 24 d ore . Poate nu sunt asa ghinionista sa imi blocheze cardul
No avatar
alexandrualx

Alexabubu;22987 wrote: pana acum nu am avut problm..deci chiar o fi d la paxum. Mai astept 24 d ore . Poate nu sunt asa ghinionista sa imi blocheze cardul

Si daca e sa il ai blocat se rezolva in 5 minute, doar sa suni dupa ora 19.00, eu am sunat in jur de 20-21 si nici nu a trebuit sa astept in telefon.
Alexabubu

alexandrualx;22989 wrote: Si daca e sa il ai blocat se rezolva in 5 minute, doar sa suni dupa ora 19.00, eu am sunat in jur de 20-21 si nici nu a trebuit sa astept in telefon.

da c prefix ai pus?
ralucka

:( pe bune ... am folost first choice pay 6 ani si poate de 2ori au fost problemele astea , astia de la paxum mereu fac mentenanta
No avatar
alexandrualx

Alexabubu;22990 wrote: da c prefix ai pus?
+19052129100 exact asa
ralucka

alexa poti sa intrebi te rog cand isi revine paxum ?
Alexabubu

ralucka;22993 wrote: alexa poti sa intrebi te rog cand isi revine paxum ?
i am dat email lui octav s l am intrebat si nici acuma nu mi a raspuns. Cand aflu va anunt
ralucka

ok multumim
Scrie răspuns