experienta mea cu paxum recente
-
alexandrualx
Da, status Active, nu aveam nici macar mesaj sau warning sa ma atentioneze ca este blocat. Mi-am dat seama ca de pe celelalt card paxum puteam sa scot (am doua carduri, doua counturi), iar de pe cel blocat imi aparea mereu tranzactie anulata, sau operatiunea nu se poate efectua. Am asteptat pana astazi, i am sunat pe cei de la paxum, mi au spus ca ei nu se ocupa de partea de procesare si ca cei responsabili sunt trucash, asa ca i am sunat si pe ei, mi a raspuns o cucoana, m a pus sa ma identific si sa i spun ultimele 3 tranzactii. Apoi mi l au deblocat, practic pe loc, dar acum bineinteles tot nu pot sa fac tranzactia ca este paxumul in mentenanta. Pe browser imi apare Service bla bla pe aplicatia Paxum mobile imi spune API MAINTENANCE
alexandrualx;22985 wrote: Da, status Active, nu aveam nici macar mesaj sau warning sa ma atentioneze ca este blocat. Mi-am dat seama ca de pe celelalt card paxum puteam sa scot (am doua carduri, doua counturi), iar de pe cel blocat imi aparea mereu tranzactie anulata, sau operatiunea nu se poate efectua. Am asteptat pana astazi, i am sunat pe cei de la paxum, mi au spus ca ei nu se ocupa de partea de procesare si ca cei responsabili sunt trucash, asa ca i am sunat si pe ei, mi a raspuns o cucoana, m a pus sa ma identific si sa i spun ultimele 3 tranzactii. Apoi mi l au deblocat, practic pe loc, dar acum bineinteles tot nu pot sa fac tranzactia ca este paxumul in mentenanta. Pe browser imi apare Service bla bla pe aplicatia Paxum mobile imi spune API MAINTENANCE
pana acum nu am avut problm..deci chiar o fi d la paxum. Mai astept 24 d ore . Poate nu sunt asa ghinionista sa imi blocheze cardul
pana acum nu am avut problm..deci chiar o fi d la paxum. Mai astept 24 d ore . Poate nu sunt asa ghinionista sa imi blocheze cardul
-
alexandrualx
Alexabubu;22987 wrote: pana acum nu am avut problm..deci chiar o fi d la paxum. Mai astept 24 d ore . Poate nu sunt asa ghinionista sa imi blocheze cardul
Si daca e sa il ai blocat se rezolva in 5 minute, doar sa suni dupa ora 19.00, eu am sunat in jur de 20-21 si nici nu a trebuit sa astept in telefon.
Si daca e sa il ai blocat se rezolva in 5 minute, doar sa suni dupa ora 19.00, eu am sunat in jur de 20-21 si nici nu a trebuit sa astept in telefon.
-
alexandrualx
Alexabubu;22990 wrote: da c prefix ai pus?
+19052129100 exact asa
+19052129100 exact asa