jony111;22941 wrote: Au ceva probleme cei e la paxum am incercat sa transfer babi pe card extern si mia rezultat prin a -mi afisa mesajul ca serviciul este temporar nefunctional pe cel putin 4 saptamani pentru cardurilw visa visa electron, dar nu si pentru mastercard .... master card parca nu mergea la withdraw external inseamna ca nunmerge deloc transferyl catre external card cel putin 4 saptamani
Aceeasi problema si la mine. Octav mi-a zos ca in aproximativ 4-5 saptamani va functiona pe Visa din nou, dar as putea sa folosesc mastercard ori sa fac withdraw by eft in IBAN-ul cardului.. Am facut si tocmai am primit email ca transferul s-a facut si ca in 3-5 zile ar trebui sa am banii in cont. Voi mai verifica.
experienta mea cu paxum recente
-
arielasweet
buna am facut transfer paxum eft , cat ar dura pana primec banii pe card in mail scrie 5-7 zile dar am citit ca dureaza 2 saptamanii ?
Scarface0293;22966 wrote: Merge..fata are un card la bcr si nu a mers pt k p bcr nu merge sa tranzactionezi din paxum
La mine nu merge sa transfer din cont paxum pe card paxum, de dimineata imi da eroare: "service temporary restricted please try again later."
La mine nu merge sa transfer din cont paxum pe card paxum, de dimineata imi da eroare: "service temporary restricted please try again later."
Dar astia numai probleme au...a incercat careva sa le faca suport? Acum am incercat sa scot alti 500$ din banii primiti ieri de la cb si nu merge sa transfer catre cardul paxum. Of ca de nu aveau limita aia de 500$/zi imi scoteam toti banii odata si nu mai aveam probleme.