experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Mihmiha

jony111;22941 wrote: Au ceva probleme cei e la paxum am incercat sa transfer babi pe card extern si mia rezultat prin a -mi afisa mesajul ca serviciul este temporar nefunctional pe cel putin 4 saptamani pentru cardurilw visa visa electron, dar nu si pentru mastercard .... master card parca nu mergea la withdraw external inseamna ca nunmerge deloc transferyl catre external card cel putin 4 saptamani

Aceeasi problema si la mine. Octav mi-a zos ca in aproximativ 4-5 saptamani va functiona pe Visa din nou, dar as putea sa folosesc mastercard ori sa fac withdraw by eft in IBAN-ul cardului.. Am facut si tocmai am primit email ca transferul s-a facut si ca in 3-5 zile ar trebui sa am banii in cont. Voi mai verifica.
No avatar
Lora20

Si eu am o problema.. Mi au intrat banii azi dar nu pot face transfer. In alt fel cum as putea sa ii transfer?
No avatar
arielasweet

buna am facut transfer paxum eft , cat ar dura pana primec banii pe card in mail scrie 5-7 zile dar am citit ca dureaza 2 saptamanii ?
Alexabubu

Citesc aici comentariile voastre s nu inteleg.. Nu merge transfer din cont paxum p card paxum? Urmeaza sa transfer s eu in cateva ore s vreau sa stiu daca e ok totu..
Alexabubu

Scarface0293;22966 wrote: Merge..fata are un card la bcr si nu a mers pt k p bcr nu merge sa tranzactionezi din paxum

aaa..am crezut ca se refera la cardul paxum
Ok. Mersi
No avatar
Becca

Eu tocmai am incercat sa transfer pe card paxum si am primit eroare: service temporary restricted please try again later.
No avatar
Ema_Maria

Si la mine este la fel. Sper sa se rezolve pana maine
No avatar
Ema_Maria

Scarface0293;22966 wrote: Merge..fata are un card la bcr si nu a mers pt k p bcr nu merge sa tranzactionezi din paxum

La mine nu merge sa transfer din cont paxum pe card paxum, de dimineata imi da eroare: "service temporary restricted please try again later." :(
No avatar
Xyz123

Scarface0293;22952 wrote: Ce carduri ai?

Salutare. Aveti idee de ce nu merge deloc nici cardul lor? Adica am bani pe paxum si nu ii pot scoate. Oare cat mai dureaza aceasta problema?
No avatar
erika9

Dar astia numai probleme au...a incercat careva sa le faca suport? Acum am incercat sa scot alti 500$ din banii primiti ieri de la cb si nu merge sa transfer catre cardul paxum. Of ca de nu aveau limita aia de 500$/zi imi scoteam toti banii odata si nu mai aveam probleme.
Scrie răspuns