experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Nadia

Alexabubu;22741 wrote: Le am trimis poza cu permisul ..si le am zis d mfc acuma sa vedem ce mai vor s daca le convine raspunsu..nu ar iesi o metoda d plata mai normala.ca m am scarbit d astia..mereu stau cu frica ca se intampla cate ceva.

Nu esti singura, pe pagina de FB a Paxum scriu unii in comentarii ca stau cu conturile limitate de la sf lui octombrie. Sa ne tii la curent!
No avatar
Nadia

Alexabubu;22740 wrote: L am intrebat de ce mi au cerut datele astea si a zis posibil ca e activitate suspicioasa nu stie nici el exact. Ce activitate suspecta domnle..ca nu fac nimic decat sa retrag banii d la ATM. Chiar nu stiu ce sa scriu la sursa banilor si motivul. Nu cred ca e ok daca scriu myfreecams.

Ti-au cerut si proof of address, sau source of funds si poza cu permisul? BTW, permisul l-ai folosit cumva cand te-ai inregistrat la Paxum, sau ti-au cerut din senin asa?
Alexabubu

Nadia;22746 wrote: Ti-au cerut si proof of address, sau source of funds si poza cu permisul? BTW, permisul l-ai folosit cumva cand te-ai inregistrat la Paxum, sau ti-au cerut din senin asa?

doar poza cu permisul si cu fata mea mi au cerut s sa le spun sursa banilor si pt ce ii primesc. Mi au raspuns cei d la paxum si au zis ca au trimis datele departamentului corespunzator si ca daca va mai fi nevoie d ceva ma vor anunta. Cand m am intregistrat p paxum numai tin minte exact c acte am trimis ..dar buletinul l am folosit sigur..ca la ce greu au verificat contul cred ca am trims s poza cu permisu..am trimis d toate sa verifice odata.
No avatar
arielasweet

buna am primit mail de l paxum ca visa nu mai este valabil si ca nu stie cat dureaza problema pana rezolva sa folosesc mastercard ,a scos cineva banii dupa mastercard, daca da ce banca si ce tip lei ,usd , multumesc :(:-/
Alexabubu

Arilena;22748 wrote: Is putin tarani astia de la Paxum.Normal mi se pare sa explice concret ce fel de activitate suspecta au visat.Eu de exemplu doar retrag de la bancomat,nimic altceva si s-a ma trezesc asa peste noapte cu limitari nu mi s-ar parea foarte profesional din partea lor.Daca am bani in cont ce fac?S au daca nu am permis/pasaport etc?
tarani putin spus.. Sper ca am trimis la timp informatiile p care mi le au cerut..sa nu ma trezesc cu vreo surpriza.
No avatar
Nadia

Alexabubu;22751 wrote: tarani putin spus.. Sper ca am trimis la timp informatiile p care mi le au cerut..sa nu ma trezesc cu vreo surpriza.

E foarte ciudata toata chestia asta, mai ales ca au mai fost greseli de la Paxum in trecut. Intre timp, eu am vrut sa-mi schimb metoda de plata pe LJ la transfer bancar, doar ca sa aflu ca mai nou transferul bancar este de 5000 USD minim... numai probleme, imi vine sa ma sui pe pereti.
Alexabubu

Nadia;22753 wrote: E foarte ciudata toata chestia asta, mai ales ca au mai fost greseli de la Paxum in trecut. Intre timp, eu am vrut sa-mi schimb metoda de plata pe LJ la transfer bancar, doar ca sa aflu ca mai nou transferul bancar este de 5000 USD minim... numai probleme, imi vine sa ma sui pe pereti.

naspa situatie.. Banuiesc daca as fi avut contul limitat m ar fi anuntat cei d la paxum..macar atat sa faca. Da am verificat contul s pare ok..
Alexabubu

Scarface0293;22755 wrote: Ea se refera la transfer pe cont bancar direct din Lj nu d paxum

stiu exact la ce sa referit..
Baietzelu

Azi mi-au inchis si cardul pentru tranzactii suspecte, am facut din romania si din alta tara retrageri, le-am spus ca stiu de toate tranzactiile si mi-au deblocat cardul.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
nmuser

Eu nu am primit nici un mail,insa ieri am incercat sa scot de 2 ori 500$,prima transa a mers,a2a mi a aparut e ecran la atm”transferul nu a fost efectuat” si nici din cont pe card nu merge sa trimit banii,spune sa incerc mai tarziu,mai are cineva aceasta problema?! Multumesc!
Scrie răspuns