nmuser;22758 wrote: Eu nu am primit nici un mail,insa ieri am incercat sa scot de 2 ori 500$,prima transa a mers,a2a mi a aparut e ecran la atm”transferul nu a fost efectuat” si nici din cont pe card nu merge sa trimit banii,spune sa incerc mai tarziu,mai are cineva aceasta problema?! Multumesc!
Doar daca te uiti mai jos o sa observi ca am aceeasi problema din cont pe card.
experienta mea cu paxum recente
nmuser;22761 wrote: Nu stiam daca este vb de paxum,sau LJ..dar pe monese a mers sa trimit 10$ de proba.. deci ma gandesc ca la mine nu a fost blocat.
Pai vorbim doar de transferul din contul paxum catre cardul paxum care o sa persiste in probleme deoarece e cea mai ieftina metoda...
Drin eft, wire sau direct pe card extern o sa functioneze fara probleme , ei castiga mai mult prin asta.
Pai vorbim doar de transferul din contul paxum catre cardul paxum care o sa persiste in probleme deoarece e cea mai ieftina metoda...
Drin eft, wire sau direct pe card extern o sa functioneze fara probleme , ei castiga mai mult prin asta.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Baietzelu;22763 wrote: Pai vorbim doar de transferul din contul paxum catre cardul paxum care o sa persiste in probleme deoarece e cea mai ieftina metoda...
Da,dar eu ma refeream ca din moment ce pot transfera pe monese inseamna ca nu e blocat..cel putin eu asa gandesc
Da,dar eu ma refeream ca din moment ce pot transfera pe monese inseamna ca nu e blocat..cel putin eu asa gandesc
Baietzelu;22757 wrote: Azi mi-au inchis si cardul pentru tranzactii suspecte, am facut din romania si din alta tara retrageri, le-am spus ca stiu de toate tranzactiile si mi-au deblocat cardul.
Dupa ce ti-au deblocat cardul,il poti folosi,sau aceeasi problema,transfer catre card si scos banii de la atm nu functioneaza?
Dupa ce ti-au deblocat cardul,il poti folosi,sau aceeasi problema,transfer catre card si scos banii de la atm nu functioneaza?
nmuser;22783 wrote: Dupa ce ti-au deblocat cardul,il poti folosi,sau aceeasi problema,transfer catre card si scos banii de la atm nu functioneaza?
Momentan nu l-am folosit dupa ce mi l-au deblocat, o sa te tin la curent.
Momentan nu l-am folosit dupa ce mi l-au deblocat, o sa te tin la curent.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM