cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
sss

e prima oara cand incerc cu cosmo, am convertit doar 100 de dolari sa vad cum se misca, iar eu astept de la jumatatea lunii trecute, n-am stiut ca nu merge daily payout la cb catre cosmo. intarzie cu inca o zii lucratoare. probabil azi-maine trebuie sa intre. sunt ok? seriosi?
No avatar
nmuser

sss;20842 wrote: e prima oara cand incerc cu cosmo, am convertit doar 100 de dolari sa vad cum se misca, iar eu astept de la jumatatea lunii trecute, n-am stiut ca nu merge daily payout la cb catre cosmo. intarzie cu inca o zii lucratoare. probabil azi-maine trebuie sa intre. sunt ok? seriosi?

eu am scos cateva mii bune cu ei,fara nici o problema... :)
No avatar
Geobanks

Retrag de 4 luni cam asa si mereu a fost ok
No avatar
Guest

sss;20842 wrote: e prima oara cand incerc cu cosmo, am convertit doar 100 de dolari sa vad cum se misca, iar eu astept de la jumatatea lunii trecute, n-am stiut ca nu merge daily payout la cb catre cosmo. intarzie cu inca o zii lucratoare. probabil azi-maine trebuie sa intre. sunt ok? seriosi?

au la dispozitie 7 zile din momentul inchiderii perioadei, deci daca e vb de perioada 16-31 pana in 7 sept poate sa fie facuta oricand plata.
la fel si la perioada 1-15 pana in 22 poate sa fie oricand.
Multa bafta $$$ !
No avatar
sss

multumesc! pana vine paxum o sa merg cu ei.
bafta tuturor^^
No avatar
Guest

se poate folosi si paxum cu carduri atasate la el, pt a folosi cu usurinta daily payout pt CB
No avatar
sss

da, asta am folosit pana acum :D ma refeream la cardul lor , care il astept de ceva vreme
No avatar
FARCAS

BUNA A PRIMIT CINEVA PLATILE PEROADA ASTA PE COMO DE PE CB
No avatar
Geobanks

Nu. Asta astept de ieri, mi au spus ca nu s a lucrat pe 3, dar azi e 5
No avatar
FARCAS

DA IN 3 A FOST ZIUA UNIRI DAR AM ASTEPTAT IERI VAD CA NICI AZI
Scrie răspuns