cosmo payment
e prima oara cand incerc cu cosmo, am convertit doar 100 de dolari sa vad cum se misca, iar eu astept de la jumatatea lunii trecute, n-am stiut ca nu merge daily payout la cb catre cosmo. intarzie cu inca o zii lucratoare. probabil azi-maine trebuie sa intre. sunt ok? seriosi?
sss;20842 wrote: e prima oara cand incerc cu cosmo, am convertit doar 100 de dolari sa vad cum se misca, iar eu astept de la jumatatea lunii trecute, n-am stiut ca nu merge daily payout la cb catre cosmo. intarzie cu inca o zii lucratoare. probabil azi-maine trebuie sa intre. sunt ok? seriosi?
eu am scos cateva mii bune cu ei,fara nici o problema...
eu am scos cateva mii bune cu ei,fara nici o problema...
-
Guest
sss;20842 wrote: e prima oara cand incerc cu cosmo, am convertit doar 100 de dolari sa vad cum se misca, iar eu astept de la jumatatea lunii trecute, n-am stiut ca nu merge daily payout la cb catre cosmo. intarzie cu inca o zii lucratoare. probabil azi-maine trebuie sa intre. sunt ok? seriosi?
au la dispozitie 7 zile din momentul inchiderii perioadei, deci daca e vb de perioada 16-31 pana in 7 sept poate sa fie facuta oricand plata.
la fel si la perioada 1-15 pana in 22 poate sa fie oricand.
Multa bafta $$$ !
au la dispozitie 7 zile din momentul inchiderii perioadei, deci daca e vb de perioada 16-31 pana in 7 sept poate sa fie facuta oricand plata.
la fel si la perioada 1-15 pana in 22 poate sa fie oricand.
Multa bafta $$$ !
-
Guest
se poate folosi si paxum cu carduri atasate la el, pt a folosi cu usurinta daily payout pt CB