cosmo payment

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Guest

cherrypie;19298 wrote: Buna! Sunt noua aici si citeam despre PAXUM si COSMO, eu le am pe amandoua, pt. CB folosesc COSMO unde au intrat banii in 24 ore, iar pt. Bonga folosesc PAXUM. Si eu am nostalgia Firstchoicepay dar stiti cum e, cand e prea frumos sa fie adevarat, atunci chiar e!
Am asteptat sa vina PAXUM 2 luni, si intre timp am apelat la COSMO, ca sa-mi scot banii, si lucrurile s-au derulat f repede, verificarea contului, expedierea cardului, apoi CB mi-a facut recent plata pe COSMO si am activat cardul, iar maine scot toti banii, pt ca nici eu nu am incredere in ei. Am impresia ca si LiveJasmine foloseste PAXUM, dar acolo rar intru. In fine, voiam sa subliniez ca din punctul meu de vedere, si PAXUM SI COSMO sunt ok. Comisioane sunt peste tot, n-ai cum sa le ocolesti. Ziua buna! :)

Pt CB cel mai ok e PAXUM pt ca se poate face si plata zilnica si in cateva ore banii sunt disponibili in CASH deala FRESH ;) :))
No avatar
nmuser

buna,as vrea sa stiu si eu care este treaba cu secondary balance in cosmopayment.Am mai mult de 6000 de retras si am inteles ca intra in secondary bal, in cat timp ii pot scoate sau care este procedura ? Multumesc anticipat
No avatar
Keke

nmuser;19326 wrote: buna,as vrea sa stiu si eu care este treaba cu secondary balance in cosmopayment.Am mai mult de 6000 de retras si am inteles ca intra in secondary bal, in cat timp ii pot scoate sau care este procedura ? Multumesc anticipat

Buna!cand retragi din available funds practic faci loc pt banutii din secondary sa se mute automat in available.
No avatar
nmuser

Keke;19327 wrote: Buna!cand retragi din available funds practic faci loc pt banutii din secondary sa se mute automat in available.

Ok Keke,muktumesc de raspuns,nu stiam daca se face automat sau trebuie sa astept cateva zile sa pot sa ii trimit
No avatar
Keke

nmuser;19339 wrote: Ok Keke,muktumesc de raspuns,nu stiam daca se face automat sau trebuie sa astept cateva zile sa pot sa ii trimit

Personal Nu am trimis peste 6000 in schimb acesta a fost raspunsul de la support cu ceva timp in urma cand le-am pus intrebarea.
No avatar
Keke

nmuser;19339 wrote: Ok Keke,muktumesc de raspuns,nu stiam daca se face automat sau trebuie sa astept cateva zile sa pot sa ii trimit
Uite un copy paste cu raspunsul de la ei

The secondary balance is a reserve account in case you receive payments that exceed your acceptable card limits. Typically this happens when users start receiving payments and their account is not yet verified which means their limits are very low.

In that case only part of their payment would go directly to the card and the rest would be automatically saved in the secondary balance until the limits allow for the rest of the money to be transferred gradually
Limite:pt noi useri (f mici)/ 6k $ pe zi pt cei cu upgraded plan.Cand sunt depasite,diferenta se depoziteaza automat in secondary.
No avatar
Me26

Buna tuturor..am si eu o mica problema...acum 2 zile mi am facut cont la cosmo,totul ok pana a trebuit sa incarc poze ptr validarea identitati...dupa ce incarc poza imi spune ca nu pot face asta si sa incerc mai tarziu...si tot asa de atunci,le am dat mail dar nu am primit raspuns.A mai intampinat cineva aceasta problema? Multumesc anticipat
No avatar
AMV

Da, doar ca la un moment dat a mers. Asta s a intamplat ieri, ca acum este trecut de 12. Practic am facut si validat contul in cateva ore, mult mai repede si simplu fata de ce am citit pe acest topic. Astept cardul acum. Apropo, a mers cu factură de telefonie mobilă (Telekom).
No avatar
George93

Balance transfer failed. GPS status - Frequency Exceeded : 123. IC error status - Rejected : 7.
SECONDARY BALANCE 372.35 USD
TRANSFERABLE BALANCE 214.00
Incerc sa adaug cei 214$ in primary balance dar nu ma lasa imi arata aceasta eroare . Prima oara am scos banii fara probleme iar acuma imi apare acest lucru. Va rog ma puteti ajuta ?
No avatar
Keke

George93;19487 wrote: Balance transfer failed. GPS status - Frequency Exceeded : 123. IC error status - Rejected : 7.
SECONDARY BALANCE 372.35 USD
TRANSFERABLE BALANCE 214.00
Incerc sa adaug cei 214$ in primary balance dar nu ma lasa imi arata aceasta eroare . Prima oara am scos banii fara probleme iar acuma imi apare acest lucru. Va rog ma puteti ajuta ?

Ai contactat support-ul?da-i un refresh la browser ori eventual reconecteaza-te si incearca sa transferi 210..
Scrie răspuns