experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
christie

Fetelor,mai incercati,la mine e ok.tocmai am facut retragerea pe card.Seara frumoasa!
No avatar
christie

wetladyjoy;20812 wrote: Macar paxum sa se rezolve ca de la cb mi am pierdut speranta de dailypay in seara asta, am cerut o plata zilnica duminica si nici acum nu am primit

A fost Labor Day la americani,luni au avut bancile inchise.Pana acum ,insa,ar trebui sa se fi rezolvat.La mine e ok,si eu am facut la fel,am cerut duminica daily pay.:)
No avatar
morg123

christie;20816 wrote: Fetelor,mai incercati,la mine e ok.tocmai am facut retragerea pe card.Seara frumoasa!
acum cat timp ai facut?
No avatar
nmuser

Pt daily pay,au dat si mail si au spus ca e posibil sa se intarzie cu platile pt ca este sarbatoare:)
No avatar
Nadia

S-a remediat eroarea, pana la urma?
No avatar
Keke

Buna!Stie cineva care este diferenta intre Paydek.FundsTransfer si Refund from Paydek.FundsTransfer? Amandoua sunt metode de withdrawal to external card(respectiv monese si revolut).Are vreo importanta acel “refund”?multumesc pt raspunsuri
No avatar
Nadia

Keke;20829 wrote: Buna!Stie cineva care este diferenta intre Paydek.FundsTransfer si Refund from Paydek.FundsTransfer? Amandoua sunt metode de withdrawal to external card(respectiv monese si revolut).Are vreo importanta acel “refund”?multumesc pt raspunsuri

Hey! :* Cred ca e vorba doar de descrierea serviciului in sine, fiecare banca foloseste alta descriere. La Raiffeisen apare Visa Direct funds transfer, la ING apare “Corectie Cumparare POS”, la Monese apare Paydek Funds Transfer. Se pare ca Revolut si ING folosesc aceeasi descriere, adica refund, chiar daca in sine transferul de bani prin external card din Paxum NU presupune refund.
No avatar
Keke

Nadia;20830 wrote: Hey! :* Cred ca e vorba doar de descrierea serviciului in sine, fiecare banca foloseste alta descriere. La Raiffeisen apare Visa Direct funds transfer, la ING apare “Corectie Cumparare POS”, la Monese apare Paydek Funds Transfer. Se pare ca Revolut si ING folosesc aceeasi descriere, adica refund, chiar daca in sine transferul de bani prin external card din Paxum NU presupune refund.

Prin urmare nu este decat un detaliu☺️Multumesc mult de tot Nadia!😌😘😘
No avatar
morg123

Cat pot sa transfer pe card pe zi? 500? Ca.am vrut sa transfer inca 500 ca stiam ca este 1000 dar nu am putut, limit daily exceed ? Aveti idee sa ma.lamuriti si pe mine.va rog frumos, multumesc
No avatar
FARCAS

buna ati primit plata pe perioada pe cosmo de pe cb?
Scrie răspuns