experienta mea cu paxum recente
wetladyjoy;20812 wrote: Macar paxum sa se rezolve ca de la cb mi am pierdut speranta de dailypay in seara asta, am cerut o plata zilnica duminica si nici acum nu am primit
A fost Labor Day la americani,luni au avut bancile inchise.Pana acum ,insa,ar trebui sa se fi rezolvat.La mine e ok,si eu am facut la fel,am cerut duminica daily pay.
A fost Labor Day la americani,luni au avut bancile inchise.Pana acum ,insa,ar trebui sa se fi rezolvat.La mine e ok,si eu am facut la fel,am cerut duminica daily pay.
Keke;20829 wrote: Buna!Stie cineva care este diferenta intre Paydek.FundsTransfer si Refund from Paydek.FundsTransfer? Amandoua sunt metode de withdrawal to external card(respectiv monese si revolut).Are vreo importanta acel “refund”?multumesc pt raspunsuri
Hey! :* Cred ca e vorba doar de descrierea serviciului in sine, fiecare banca foloseste alta descriere. La Raiffeisen apare Visa Direct funds transfer, la ING apare “Corectie Cumparare POS”, la Monese apare Paydek Funds Transfer. Se pare ca Revolut si ING folosesc aceeasi descriere, adica refund, chiar daca in sine transferul de bani prin external card din Paxum NU presupune refund.
Hey! :* Cred ca e vorba doar de descrierea serviciului in sine, fiecare banca foloseste alta descriere. La Raiffeisen apare Visa Direct funds transfer, la ING apare “Corectie Cumparare POS”, la Monese apare Paydek Funds Transfer. Se pare ca Revolut si ING folosesc aceeasi descriere, adica refund, chiar daca in sine transferul de bani prin external card din Paxum NU presupune refund.
Nadia;20830 wrote: Hey! :* Cred ca e vorba doar de descrierea serviciului in sine, fiecare banca foloseste alta descriere. La Raiffeisen apare Visa Direct funds transfer, la ING apare “Corectie Cumparare POS”, la Monese apare Paydek Funds Transfer. Se pare ca Revolut si ING folosesc aceeasi descriere, adica refund, chiar daca in sine transferul de bani prin external card din Paxum NU presupune refund.
Prin urmare nu este decat un detaliu
Multumesc mult de tot Nadia!

Prin urmare nu este decat un detaliu