Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
-
Guest
kittycat;19706 wrote: observ uitandu-ma pe acest CB ca nu prea este deloc privat. Nu doresc sa apar peste tot pe net sau ca toti romana sa stea free sa se uite la mine. care site ofera more privacy sa zicem te rog?
Jobul acesta, VIDEOCHATUL ... cere si ASUMARE, orice site fie ca este bazat pe sesiuni private sau free play, in online vei aparea fie in videouri, fie in poze cu nick name ul respectiv, etc.
Deci inainte sa pasesti in acest domeniu trebuie sa iei in considerare aspectele acestea.
Multi bani= asumare, risc, minusuri ca in orice alt domeniu cu venituri sau profituri mari, compromisuri.
Sper ca m-am facut inteles.
Multa bafta ! am postat la anunturi mai jos in cazul in care nu te descurci un Curs + suport 24/7 in cazul in care vrei sa aprofundam totul.
Mult succes, indiferent de decizia pe care o iei.
Fi increzatoare si priveste totul mult mai deschis.
Cei care te vor judeca, sunt cei care vor sa ajunga cel putin la nivelul tau
.
Jobul acesta, VIDEOCHATUL ... cere si ASUMARE, orice site fie ca este bazat pe sesiuni private sau free play, in online vei aparea fie in videouri, fie in poze cu nick name ul respectiv, etc.
Deci inainte sa pasesti in acest domeniu trebuie sa iei in considerare aspectele acestea.
Multi bani= asumare, risc, minusuri ca in orice alt domeniu cu venituri sau profituri mari, compromisuri.
Sper ca m-am facut inteles.
Multa bafta ! am postat la anunturi mai jos in cazul in care nu te descurci un Curs + suport 24/7 in cazul in care vrei sa aprofundam totul.
Mult succes, indiferent de decizia pe care o iei.
Fi increzatoare si priveste totul mult mai deschis.
Cei care te vor judeca, sunt cei care vor sa ajunga cel putin la nivelul tau
In ultimele 2 Luni nu prea se misca nimic pe CB $10 la zii cu putin ,cu f putin visitori inaine era mai bine era zile cand faceam $300 pe zi
Cred ca vara merge mai prost ,nici nebuna aia care tremura toate ziua cu sani mari, nu prea face bani ,dupa cum am observat!
pe LJ =0 ca si traffic streameta 0= pe Imlive se mai face ceva banuti
Cred ca vara merge mai prost ,nici nebuna aia care tremura toate ziua cu sani mari, nu prea face bani ,dupa cum am observat!
-
Guest
Moniq100;20178 wrote: In ultimele 2 Luni nu prea se misca nimic pe CB $10 la zii cu putin ,cu f putin visitori inaine era mai bine era zile cand faceam $300 pe zi
Ceva faci gresit, sau ceva nu este ok.
Colaborez cu destule modele incat sa imi confirme ca totul este ok pe CB, MFC...Cam4, xmodels etc.
Incearca sa faci schimbari, de la pozitia cum esti incadrata in "cam" pana la schimbarea atitudinii si altele.
Orele...
Mult succes in continuare si incearca sa ramai mereu pozitiva, focusul tau trebuie mereu sa fie pe "nr" de ore pe care vrei sa il respecti, si nu pe rezultate per zi.
Ceva faci gresit, sau ceva nu este ok.
Colaborez cu destule modele incat sa imi confirme ca totul este ok pe CB, MFC...Cam4, xmodels etc.
Incearca sa faci schimbari, de la pozitia cum esti incadrata in "cam" pana la schimbarea atitudinii si altele.
Orele...
Mult succes in continuare si incearca sa ramai mereu pozitiva, focusul tau trebuie mereu sa fie pe "nr" de ore pe care vrei sa il respecti, si nu pe rezultate per zi.