Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
christie

Uf,si mie imi merge groaznic pe cb,si nu fac nimic gresit...ba chiar stau vreo 8 ore pe zi si imi dau tot interesul.In patru ani,niciodata nu a fost atat de rau.De doua luni sunt aproape pe zero,si faceam binisor inainte.Poate si-o reveni.:)Bafta tuturor!
Jasmine

Poate este cazul sa mai schimbati site-ul, daca va merge prost si nu misca nimic... Incercati sa mai diversificati, sau macar sa mai schimbati ceva la voi, la aspect, trebuie sa fie ceva ce poate fi schimbat. Daca aveti deja ani in urma, e si normal sa incercati sa aduceti imbunatatiri. Sunt, totusi, mii de modele, asa ca voi trebuie sa aratati ca din toate miile, meritati mai mult :) Stiu ca suna tipic, dar cam asa e in acest domeniu...

Acum am observat ca membrii cauta din ce in ce mai mult intelegere, atentie, tot felul de nebunii, asa ca probabil nu vor sa primeasca mereu acelasi lucru. Cat despre sumele acelea... Ah, 300 de dolari pe zi inca este bine :) nu este superb, de acord, dar se putea si mai rau :D Hai ca merge, nu va demoralizati, fetelor. Asa e acest domeniu, uneori sus, alteori jos. Sunt zile si zile :) Nu lasati sa va afecteze. Mult spor!
No avatar
AMV

Hai sa fim seriosi, asta cu 300-600$ sau mai mult/zi sunt exceptii, modelele care fac atât nu cred ca depășesc 5% din totalul modelelor. Chiar si o medie de 100$/zi în 6-8 ore nu cred ca o ating mai mult de 50% din modele indiferent unde își desfășoară activitatea (site sau acasa/studio).
Jasmine

Da, probabil... Dar daca ajungi sa castigi doar 100 de dolari pe zi, este totusi o problema... Trebuie sa iti doresti mereu sa castigi mai mult ca si model. Si chiar se poate, nu cred ca exista "nu se poate". In mare parte, majoritatea fetelor pe care le stiu castiga undeva intre 200-300 pana la 500-550 pe zi. Dar mereu exista exceptii, cum ai spus, si depinde de norocul fiecareia si de cum isi face membrii.
No avatar
christie

Jasmine;20650 wrote: Poate este cazul sa mai schimbati site-ul, daca va merge prost si nu misca nimic... Incercati sa mai diversificati, sau macar sa mai schimbati ceva la voi, la aspect, trebuie sa fie ceva ce poate fi schimbat. Daca aveti deja ani in urma, e si normal sa incercati sa aduceti imbunatatiri. Sunt, totusi, mii de modele, asa ca voi trebuie sa aratati ca din toate miile, meritati mai mult :) Stiu ca suna tipic, dar cam asa e in acest domeniu...

Acum am observat ca membrii cauta din ce in ce mai mult intelegere, atentie, tot felul de nebunii, asa ca probabil nu vor sa primeasca mereu acelasi lucru. Cat despre sumele acelea... Ah, 300 de dolari pe zi inca este bine :) nu este superb, de acord, dar se putea si mai rau :D Hai ca merge, nu va demoralizati, fetelor. Asa e acest domeniu, uneori sus, alteori jos. Sunt zile si zile :) Nu lasati sa va afecteze. Mult spor!

Lucrez de vreo 4 ani doar pe 2 site-uri,respectiv, chaturbate si myfreecams.Adevarul e ca nu am schimbat mare lucru,desi m-am straduit...:D Ma bate gandul sa incerc si cu alt site...aveti ceva recomandari?Multumesc!
No avatar
Guest

Buna, de cateva minute am terminat de analizat unul dintre modelele cu care colaborez.

In perioada 16-31 august, in doar 10 zile lucrate, a facut 5290 $. Model independent ;). Nu e "wow" dar e o suma frumusica,multumitoare pt un om disciplinat, facuta din confortul casei.
Undeva la 529 $, adica ceva peste 2000 ron/zi lucrata media.
Suma pe care nu trebuie sa o imparta cu nimeni, facuta dupa programul auto-impus.
Respectele mele pt acest model.
No avatar
Jesica

Sunt foarte noua in acest domeniu si lucrez doar cu CB si fac 150$-180$ in 3-5 ore. Mi se pare ca merge foarte bine pe CB avand in vedere ca nu am experienta absolut deloc si am castigurile astea imediat ce m am inregistrat.
Sara.delicious

Cine ma poate ajuta si pe mine m am apucat acum.2 luni daca nu mai bine insa in august am.avut o problema personala am intrerupt putin. Insa am revenit si ma tot chinui de la 1 sept iar lj si streamate ...
Pe lj am luat 3 amenzi si nici un pvt.
Pe streamate 3-4$zi..
Mi am facut program 8-9pe zi la aceleasi ore .
Am pc bun.camera decor ..etc
Ce gresesc?
Incerc sa imi fac cont si pe chaturbate dar nu aproba documentele...
Cardul paxum este submited...
Ce card sa imi fac va rog sfaturi reale , daca ma puteti ajuta..
No avatar
Guest

Sara.delicious;20780 wrote: Cine ma poate ajuta si pe mine m am apucat acum.2 luni daca nu mai bine insa in august am.avut o problema personala am intrerupt putin. Insa am revenit si ma tot chinui de la 1 sept iar lj si streamate ...
Pe lj am luat 3 amenzi si nici un pvt.
Pe streamate 3-4$zi..
Mi am facut program 8-9pe zi la aceleasi ore .
Am pc bun.camera decor ..etc
Ce gresesc?
Incerc sa imi fac cont si pe chaturbate dar nu aproba documentele...
Cardul paxum este submited...
Ce card sa imi fac va rog sfaturi reale , daca ma puteti ajuta..

Buna, in primul rand "priveste/abordeaza " totul mult mai serios, indiferent ca merge sau nu merge treaba cand iei amenzi de la un site e clar ca ceva nu e ok.

Cand un site nu iti aproba contul, ceva iar nu e ok.
Incearca sa ceri iubitului sa iti faca o poza mai clara, cu focusul pe claritatea actului de identitate si sa fi incadrata corespunzator in poza, poza cu cartea de identitate la fel.
In caz ca nu ai cine sa iti faca poza, pune timer ul de la aparatul foto la 10 secunde si incearca sa il faci singura, cu lumina necesara etc.

Depinde ce intelegi tu prin "PC BUN ", ce splitter folosesti? e setat ok? care e atitudinea ta la orele de munca? etc...

In legatura cu un card pt a scoate din paxum pe external... cardurile Visa de la Raiffeisen sunt ok(curs bun, in jur de 2 zile lucratoare ai banii ).

Sunt atatea siteuri, in care banii se fac usor, totul depinde de organizare.

Mult succes sa ai/aveti ! $$$
No avatar
Tris

miky;17072 wrote: nitromax am auzit de la o cunostinta foarte multi bani

Lucrezi si tu pe acest site??
Scrie răspuns