Biaa;16558 wrote: Bună dimi! Din păcate nu este nici un studio! Îmi prindea foarte bine. Am găsit un site... Dar, am zis ca primesc câteva recomandari. Oare asa greu a fost la toate fetele? Mulțumesc
nitromax am auzit de la o cunostinta foarte multi bani
Cum v-a mers astazi? Cat de mult ati castigat?
alina221;16503 wrote: 5000$ - Plecata cu un american de pe chaturbate 5 zile la MAMAIA
Ai avut curaj nu gluma...daca ai stii cate povesti de groaza am citit cu modele care s-au intalnit cu membri...Risti pe pielea ta..nu vreau sa fiu haterita dar..astea care patesc ceva cam o cauta cu lumanarea..
Buna....as vrea sa incep din nou activitatea de acasa in videochat, dar dupa o pauza de f multi ani nu mai stiu nimic din domeniu se pare. Imi poate recomanda cineva va rog un site serios cu platile si unde sa si fac ceva bani ? Am vazut ca multi spun aici de un site CB cum ca ar fi f bun? Ce site este va rog cu aceste initiale? Astept orice sugestii. Multumesc anticipat oricui doreste sa ma ajute cu o parere.
-
Guest
kittycat;19695 wrote: Buna....as vrea sa incep din nou activitatea de acasa in videochat, dar dupa o pauza de f multi ani nu mai stiu nimic din domeniu se pare. Imi poate recomanda cineva va rog un site serios cu platile si unde sa si fac ceva bani ? Am vazut ca multi spun aici de un site CB cum ca ar fi f bun? Ce site este va rog cu aceste initiale? Astept orice sugestii. Multumesc anticipat oricui doreste sa ma ajute cu o parere.
Buna, CB = Chaturbate.
In leg cu site urile poti sa iti faci o mica idee, si sa incepi pe primele 3 din acest anunt postat cu ceva timp in urma tot de mn.
Aici scrie si modalitatea de plata etc.
http://www.forumvideochat.com/f2/modalitati-de-plata-mfc-chaturbate-cam4-xmodels-mic-ghid-pt-incepatori-3758.html
Sper sa iti fie de folosc.
Multa bafta, sa stii ca ai facut o alegere buna sa te intorci in acest domeniu
.
Buna, CB = Chaturbate.
In leg cu site urile poti sa iti faci o mica idee, si sa incepi pe primele 3 din acest anunt postat cu ceva timp in urma tot de mn.
Aici scrie si modalitatea de plata etc.
http://www.forumvideochat.com/f2/modalitati-de-plata-mfc-chaturbate-cam4-xmodels-mic-ghid-pt-incepatori-3758.html
Sper sa iti fie de folosc.
Multa bafta, sa stii ca ai facut o alegere buna sa te intorci in acest domeniu
-
Guest
kittycat;19700 wrote: si acest cb este un site serios ? o sa aleg doar un site, care ar fi cel pe care il recomanzi te rog?
Depinde cum vrei sa iei acest JOB, ca si completare pt venituri sau "survive" ? doar ca sa incepi o poti faci pe CB ca este mai usor, trafic mult, sanse mari sa te acomodezi, dar pt rezultate constante e nevoie de mult mai mult.
Da, este un site serios.
Depinde cum vrei sa iei acest JOB, ca si completare pt venituri sau "survive" ? doar ca sa incepi o poti faci pe CB ca este mai usor, trafic mult, sanse mari sa te acomodezi, dar pt rezultate constante e nevoie de mult mai mult.
Da, este un site serios.
-
Guest
kittycat;19704 wrote: deci am nevoie de venituri destul de mari in urma unor evenimente recente neplacute din viata personala. va fi unica sursa de venit.
Ca sa faci o suma "constanta" consistenta , e nevoie de macar 3 site uri diferite, disciplina, organizare si o atitudina constanta "insetata" in a reusii, si a trece cu bine peste perioadele de inceput. Putere de munca, si ORE.
ORE = REZULTATE . Online nu ploua cu bani, ci trebuie generati 1$ by 1$
.
Ca sa faci o suma "constanta" consistenta , e nevoie de macar 3 site uri diferite, disciplina, organizare si o atitudina constanta "insetata" in a reusii, si a trece cu bine peste perioadele de inceput. Putere de munca, si ORE.
ORE = REZULTATE . Online nu ploua cu bani, ci trebuie generati 1$ by 1$