Floarea;20110 wrote: Am evitat sa il blochez pt ca isi face si alte conturi si m-ar fi stresat si mai tare.Sincer, ma gandesc sa intreb ce era extensia aceea, sau cum s-o numi.Ieri el s-a luat de toata lumea in pagina si azi vad "no ban"?! Sper sa fiu eu doar paranoica, dar am ajuns sa verific security logs foarte des deoarece il vad in stare de orice tampenie, este foarte insistent, se enerveaza daca nu poate controla ceva si sincer ma cam tem. Eu nu i-am spus nici macar orasul real, nu i-am cerut niciodata nimic in afara sitelui pt ca nu as accepta si de aceea nu inteleg de unde inversunarea aceasta.Am crezut ca am aculumat destula experienta de-a lungul timpului incat sa trec peste faze din astea, dar pur si simplu nu stiu cum abordez problema.
E totul foarte simplu ii dai INGNORE> BAN => EXTEND BAN LIFETIME

si totul e rezolvat pt fiecare cont cu care apare...
O sa ii ia minute sa faca un cont , iar tie doar cateva secunde sa i le inchizi, fara stres fara agitatie. Atitudinea ta fata de probleme de genu' trebuie sa fie foarte transanta si hotarata, iar daca nu are detalii personale despre tine, nu ai de ce sa iti fie frica sau teama >> NU INTRA IN JOCUL LOR PSIHIC > pe povesti nu iti face nimeni de la site NIMIC, verifica si ei la randu lor daca este adevarat (treburi chestii legate de activitatea ta pe site,etc ).
Multa succes in continuare.