Cum va merge pe perioada verii??

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
No avatar
Guest

Floarea;20110 wrote: Am evitat sa il blochez pt ca isi face si alte conturi si m-ar fi stresat si mai tare.Sincer, ma gandesc sa intreb ce era extensia aceea, sau cum s-o numi.Ieri el s-a luat de toata lumea in pagina si azi vad "no ban"?! Sper sa fiu eu doar paranoica, dar am ajuns sa verific security logs foarte des deoarece il vad in stare de orice tampenie, este foarte insistent, se enerveaza daca nu poate controla ceva si sincer ma cam tem. Eu nu i-am spus nici macar orasul real, nu i-am cerut niciodata nimic in afara sitelui pt ca nu as accepta si de aceea nu inteleg de unde inversunarea aceasta.Am crezut ca am aculumat destula experienta de-a lungul timpului incat sa trec peste faze din astea, dar pur si simplu nu stiu cum abordez problema.
E totul foarte simplu ii dai INGNORE> BAN => EXTEND BAN LIFETIME ;) si totul e rezolvat pt fiecare cont cu care apare...
O sa ii ia minute sa faca un cont , iar tie doar cateva secunde sa i le inchizi, fara stres fara agitatie. Atitudinea ta fata de probleme de genu' trebuie sa fie foarte transanta si hotarata, iar daca nu are detalii personale despre tine, nu ai de ce sa iti fie frica sau teama >> NU INTRA IN JOCUL LOR PSIHIC > pe povesti nu iti face nimeni de la site NIMIC, verifica si ei la randu lor daca este adevarat (treburi chestii legate de activitatea ta pe site,etc ).
Multa succes in continuare.
No avatar
Floarea

Va multumesc foarte mult pt raspusuri! Eram ingrijorata datorita acelei extensii care mi-a aparut la logare. Probabil ca o fi existat vreo verificare zilele acestea. Intr-adevar, alte dati si nu as fi dat importanta, insa acum, dupa ce a fabulat verzi si uscate (isi imagina ca noi avem o relatie, o familie, imi scria in pagina, imi spunea apoi ca i-am propus sa ne petrecem vara impreuna dar el m-a refuzat) , mi-e teama de orice. A facut o adevarata drama si pt faptul ca nu am incredere in el si pastrez secrete, apoi a inceput interogatoriul, cu cati membrii vorbesc, de ce stau online. Sper ca va inceta deoarece ma gandesc serios sa renunt la site. O sa-l ignor de acum, imi voi vedea de ce am de facut! Va multumesc pt sfaturi :*
No avatar
Guest

Floarea;20115 wrote: Va multumesc foarte mult pt raspusuri! Eram ingrijorata datorita acelei extensii care mi-a aparut la logare. Probabil ca o fi existat vreo verificare zilele acestea. Intr-adevar, alte dati si nu as fi dat importanta, insa acum, dupa ce a fabulat verzi si uscate (isi imagina ca noi avem o relatie, o familie, imi scria in pagina, imi spunea apoi ca i-am propus sa ne petrecem vara impreuna dar el m-a refuzat) , mi-e teama de orice. A facut o adevarata drama si pt faptul ca nu am incredere in el si pastrez secrete, apoi a inceput interogatoriul, cu cati membrii vorbesc, de ce stau online. Sper ca va inceta deoarece ma gandesc serios sa renunt la site. O sa-l ignor de acum, imi voi vedea de ce am de facut! Va multumesc pt sfaturi :*

Incearca sa intelegi mai bine acest domeniu ;) , incearca sa intelegi mai bine de ce oamenii ajung online in discutii cu modele, priveste acest "job" / "domeniu" putin mai "deep" si o sa ai o cu totul o alta parere despre genul asta de membrii (sunt multi ).
No avatar
Floarea

Incerc, am tot incercat de-a lungul timpului. Am destul timp de cand lucrez, au mai fost membrii care m-au jignit, s-au enervat cand au vazut ca nu obtin ceea ce cauta ei.Asta parea normal, aveam discutii normale, insa in ultima perioada efectiv m-a terminat psihic.Probabil ca da, trebuia sa am o atitudine mult mai ferma inca de la primele "semne", dar nu mi-am imaginat sa fie asa.Ma tem sa nu fabuleze, sa nu ma urmareasca online de pe alte conturi, cred ca nici eu nu stiu de ce ma tem. Poate ca exagerez sa fiu atat de afectata dar deja imi fac tot felul de scenarii.
No avatar
Guest

Floarea;20118 wrote: Incerc, am tot incercat de-a lungul timpului. Am destul timp de cand lucrez, au mai fost membrii care m-au jignit, s-au enervat cand au vazut ca nu obtin ceea ce cauta ei.Asta parea normal, aveam discutii normale, insa in ultima perioada efectiv m-a terminat psihic.Probabil ca da, trebuia sa am o atitudine mult mai ferma inca de la primele "semne", dar nu mi-am imaginat sa fie asa.Ma tem sa nu fabuleze, sa nu ma urmareasca online de pe alte conturi, cred ca nici eu nu stiu de ce ma tem. Poate ca exagerez sa fiu atat de afectata dar deja imi fac tot felul de scenarii.

Asta e un scenariu "mic"/inofensiv in comparatie cu alte situatii intalnite in domeniu . Incearca sa nu pui suflet pt vorbe, sa nu te lasi asa usor patrunsa de rautatile unora, ramai mai ferma pe pozitie, mai multa incredere in tine. ;)
No avatar
Floarea

Intr-adevar e un scenariu mic. Eu niciodata nu mi-am dat informatii personale, cel mult skype-ul si totusi, m-a bulversat rau.Chiar ma sperie omul asta. Intentionam sa vb cu cei de la suport pt a ma lamuri dar tot "rasfoind" pe internet, cred ca aceleasi raspunsuri imi vor da si ei. Eu nu cred in coincidente...apare redirectionarea aceea la logare, el cu o zi inainte fabuleaza, ma gandesc cat de departe ar merge si ar inventa chestii. Voi, fetelor ce ziceti? Sa inchid contul si sa ma reorientez spre un alt site? O exista riscul vreunei "scapari" de informatii? Cat de seriosi vi se par? PS:stiu ca sunt stresanta, postul era despre altceva, dar chiar imi prind bine sfaturile voastre
No avatar
Guest

Floarea;20120 wrote: Intr-adevar e un scenariu mic. Eu niciodata nu mi-am dat informatii personale, cel mult skype-ul si totusi, m-a bulversat rau.Chiar ma sperie omul asta. Intentionam sa vb cu cei de la suport pt a ma lamuri dar tot "rasfoind" pe internet, cred ca aceleasi raspunsuri imi vor da si ei. Eu nu cred in coincidente...apare redirectionarea aceea la logare, el cu o zi inainte fabuleaza, ma gandesc cat de departe ar merge si ar inventa chestii. Voi, fetelor ce ziceti? Sa inchid contul si sa ma reorientez spre un alt site? O exista riscul vreunei "scapari" de informatii? Cat de seriosi vi se par? PS:stiu ca sunt stresanta, postul era despre altceva, dar chiar imi prind bine sfaturile voastre

Respectiva chestie ce a aparut la logare poate sa fie un virus cum ai dat click pe ceva link ...sa iti fure informatiile, e posibil si asa ceva .
Depinde ce detalii ai avut pe skype..
Mai multa atentie in viitor .
No avatar
Floarea

Am verificat si de pe telefon, cand introduc manual respectivul link, ma conduce tot spre myfreecams. Cred ca era ceva de la ei. Am schimbat oricum parola si voi verifica login'urile. Nu am avut detalii, nici nume, nici oras, absolut nimic. Am incercat sa pastrez o aparenta, am vorbit despre chestii normale, tocmai de aici a plecat si supararea lui. Ca nu-i dau informatii, ca nu am incredere in el.Chiar sunt in dilema...
Ann

Floarea;20122 wrote: Am verificat si de pe telefon, cand introduc manual respectivul link, ma conduce tot spre myfreecams. Cred ca era ceva de la ei. Am schimbat oricum parola si voi verifica login'urile. Nu am avut detalii, nici nume, nici oras, absolut nimic. Am incercat sa pastrez o aparenta, am vorbit despre chestii normale, tocmai de aici a plecat si supararea lui. Ca nu-i dau informatii, ca nu am incredere in el.Chiar sunt in dilema...

Daca este asa cum ai povestit tu nu inteleg pentru nimic in lume de ce ai putea sa te ingrijorezi niciodata, stai linistita, el chiar asta incearca sa te faca cu capul si tu ii faci jocul.Eu nu spun ca sunt un exemplu si sa nu sariti pe mine acum, dar la mine daca doar a apucat un membru sa dea vrun hint i am umplut frigiderul.Stiu, nu e moral, imi fac probleme la site, nu e frumos dar e sanatos.Am scris mare cam peste tot regulile camerei si chiar daca vor sa vorbeasca vulgar sa vorbeasca atasat de un tips.Nu esti sclava nimanui si nici nu trebuie sa te lasi persecutata de un ratat.
PE SCURT.Universul rasplateste efortul, nu scuzele
No avatar
Floarea

Ann, da. Alfel, mi-as fi inchis chiar eu contul sau mi l-ar fi inchis site-ul, daca nu era asa cum relatez eu deoarece sunt convinsa ca el a avut unele tentative de a ma pune intr-o lumina proasta. Multumesc pt sfaturi! Am observat ca il obsedeaza ce fac eu, cu cine vorbesc pe site, avea impresia ca eu eram acolo exclusiv pt el, plus ca insistentele lui de a-i da informatii, nume etc. ,chiar m-au speriat.Zilnic acelasi lucru ma intreaba si ma cam saturasem sa-i dau explicatii, de multe ori chiar ieseam dupa cateva minute, intram foarte rar. In ultimile luni am stat foarte putin online din cauza asta. M-am mai linistit acum ca mi-ati zis si voi ca nu e cazul sa fiu asa ingrijorata, stiu ca nu e ceva nou sau ca nu o sa fiu prima si singura fata care e stresata de unul ca el, dar chiar m-a afectat! Pupici si spor la treaba! :*
Scrie răspuns