Cum va merge pe perioada verii??
-
Guest
Alexys94;20050 wrote: Buna..as vrea sa stiu si eu cum va merge perioada asta...??? In luna iunie mi-a mers ffoarte bine , dar de la jumatatea lunii iulie imi mergeee ffff prost..la voi cum este??
Buna, indiferent de perioada anului, daca pastrezi o constanta la "work" incasarile vor avea si ele o "constanta" si nu vei simti nici o schimbare pe toata durata anului.
La work te intereseaza sa iti faci "orele " , cu o atitudine cat mai buna, DEDICATA acelor ore si membrilor, si nu cum fac "unele" stand pe "facebook sau telefon"(dand atentie altor treburi in orele de work) si la final de saptamana spun ca le merge rau.
Totul depinde de seriozitatea cu care privesti acest "JOB", rezultatele o sa vina ca si multumire pt modul cum il tratezi.
Deci, in acest domeniul daca totul e ok la partea tehnica, atitudinea ta si orele petrecute sunt aceleasi, lucrezi pe mai multe deodata... tratezi totul cu seriozitate... NU EXISTA "merge ffff prost" ! TREBUIE sa EXISTE o "CONSTANTA" !!!
Sper ca m-am facut inteles.(Vorbesc din experienta de peste 11 ani in domeniu, colaborari cu fete din "my team" de peste 10 ani, etc... nu vb din carti sau din auzite)
Multumesc.
Buna, indiferent de perioada anului, daca pastrezi o constanta la "work" incasarile vor avea si ele o "constanta" si nu vei simti nici o schimbare pe toata durata anului.
La work te intereseaza sa iti faci "orele " , cu o atitudine cat mai buna, DEDICATA acelor ore si membrilor, si nu cum fac "unele" stand pe "facebook sau telefon"(dand atentie altor treburi in orele de work) si la final de saptamana spun ca le merge rau.
Totul depinde de seriozitatea cu care privesti acest "JOB", rezultatele o sa vina ca si multumire pt modul cum il tratezi.
Deci, in acest domeniul daca totul e ok la partea tehnica, atitudinea ta si orele petrecute sunt aceleasi, lucrezi pe mai multe deodata... tratezi totul cu seriozitate... NU EXISTA "merge ffff prost" ! TREBUIE sa EXISTE o "CONSTANTA" !!!
Sper ca m-am facut inteles.(Vorbesc din experienta de peste 11 ani in domeniu, colaborari cu fete din "my team" de peste 10 ani, etc... nu vb din carti sau din auzite)
Multumesc.
Chatul nu e o meserie de birou in care sa produci în fiecare lună aceleasi încasări. Stiu ca asa am vrea sa credem toți, dar având în vedere că lucram la %, totul tine de orele pe care le investim, iar uneori trebuie sa lucram cu 20-30% mai mult.
E firesc să fie si perioade mai slabe, saptamani in care iti ies ochii din cap de spume, zile imposibile sau momente in care faci $70, în loc de $100 pe oră (doar un exemplu). Asta nu inseamna ca e finalul succesului tau. Inchei perioada si o iei de la cap. Dacă nu reușești să te delimitezi de aceste frici, vei ajunge la frustrare. Si nimeni nu cheltuie bani cu un performer anxios, dificil.
În altă ordine de idei, am avut si eu saptamani mai slabe (raport bani/ore), asa ca am fost nevoită să lucrez 5 ore extra in săpt respectiva, ca sa ating targetul. Singurul moment în care nu faci bani, e cand nu stai online (deși e posibil chiar si atunci prin linkuri de afiliere si tips offline), dar ai inteles ideea mea. Logheaza-te si do your best. Pentru ca si daca e slab, oricum nu ai alta optiune decat sa hustle.
E vara, lumea e in vacanta, lumea economisește pentru vacanta, lumea doar ce s-a întors din vacanta fără $$, copiii sunt in vacanta (deci mai greu pentru părinți sa isi gaseasca un moment liber de relaxare), vremea e caldă (asa ca lumea sta afara pana tarziu) etc.
Mereu vor fi momente de genul. Primavara isi plătesc taxele, vara au vacanta, toamna sunt faliti după distracție, iarna vin sărbătorile si tin banii deoparte pentru taxe etc si etc. Întotdeauna exista ceva incontrolabil, asa ca ignora posibilele momente si munceste cat e nevoie sa iti atingi scopurile. Sapt asta poate sa fie mai mult, săpt viitoare poate o sa stai cu 5h mai puțin și automat balanța se echilibrează. Baftă.
E firesc să fie si perioade mai slabe, saptamani in care iti ies ochii din cap de spume, zile imposibile sau momente in care faci $70, în loc de $100 pe oră (doar un exemplu). Asta nu inseamna ca e finalul succesului tau. Inchei perioada si o iei de la cap. Dacă nu reușești să te delimitezi de aceste frici, vei ajunge la frustrare. Si nimeni nu cheltuie bani cu un performer anxios, dificil.
În altă ordine de idei, am avut si eu saptamani mai slabe (raport bani/ore), asa ca am fost nevoită să lucrez 5 ore extra in săpt respectiva, ca sa ating targetul. Singurul moment în care nu faci bani, e cand nu stai online (deși e posibil chiar si atunci prin linkuri de afiliere si tips offline), dar ai inteles ideea mea. Logheaza-te si do your best. Pentru ca si daca e slab, oricum nu ai alta optiune decat sa hustle.
E vara, lumea e in vacanta, lumea economisește pentru vacanta, lumea doar ce s-a întors din vacanta fără $$, copiii sunt in vacanta (deci mai greu pentru părinți sa isi gaseasca un moment liber de relaxare), vremea e caldă (asa ca lumea sta afara pana tarziu) etc.
Mereu vor fi momente de genul. Primavara isi plătesc taxele, vara au vacanta, toamna sunt faliti după distracție, iarna vin sărbătorile si tin banii deoparte pentru taxe etc si etc. Întotdeauna exista ceva incontrolabil, asa ca ignora posibilele momente si munceste cat e nevoie sa iti atingi scopurile. Sapt asta poate sa fie mai mult, săpt viitoare poate o sa stai cu 5h mai puțin și automat balanța se echilibrează. Baftă.
Alexys94;20050 wrote: Buna..as vrea sa stiu si eu cum va merge perioada asta...??? In luna iunie mi-a mers ffoarte bine , dar de la jumatatea lunii iulie imi mergeee ffff prost..la voi cum este??
Cred ca raspunsuri elaborate deja ai primit, nu mai ai nevoie si de la mine
Ce-ti mai pot spune si eu este... Fii cat mai naturala si sincera cu membrii, arata-le ca-ti pasa si indreapta-ti atentia catre ei. O sa fii bine, stai linistita!
Fii mereu optimista
Cred ca raspunsuri elaborate deja ai primit, nu mai ai nevoie si de la mine
Buna!Poate mai sunt persoane in situatia mea si ma puteti ajuta cu un sfat. Am un membru pe MFC care a devenit destul de obsedat, ba chiar nervos as putea spune intrucat refuz sa ii dau informatiile personale. Ieri a spus cateva aberatii pe site, inventate, in discutia din pm. Astazi cand m-am logat imi aprea ceva de genul "no ban" . Ma cam sperie caci nu inteleg:ori m-au verificat ei ca urmare a vreunei inventii a lui, ori care este problema? Pana acum nu mi-a mai aparut nici un astfel de mesaj la logare. Multumesc pt eventualele pareri!
Floarea;20104 wrote: Buna!Poate mai sunt persoane in situatia mea si ma puteti ajuta cu un sfat. Am un membru pe MFC care a devenit destul de obsedat, ba chiar nervos as putea spune intrucat refuz sa ii dau informatiile personale. Ieri a spus cateva aberatii pe site, inventate, in discutia din pm. Astazi cand m-am logat imi aprea ceva de genul "no ban" . Ma cam sperie caci nu inteleg:ori m-au verificat ei ca urmare a vreunei inventii a lui, ori care este problema? Pana acum nu mi-a mai aparut nici un astfel de mesaj la logare. Multumesc pt eventualele pareri!
Buna. De ce nu contactezi suportul site-ului? Cred ca ei sunt cei mai in masura sa te lamureasca. NU lucrez pe MFC dar membrii obsedati sau nervosi sunt pe toate site-urile. Eu le-am pierdut numarul
) Si atata timp cat nu iti dai datele personale nu cred ca ai de ce sa fi speriata. Ori incerci sa vorbesti cu acel membru si vezi daca se poate rezolva problema....ori il ignori si gata. Nici nu imi mai aduc aminte cate aberatii, insulte...bla bla bla s-au spus in room-ul meu de-a lungul anilor……..dar am invatat sa ignor . asta trebuie sa faci si tu, ignori obsedatii, frustratii, nervosii……..si te concentrezi pe munca ta
Multa bafta acolo si cat mai putini nervosi in room-ul tau
Buna. De ce nu contactezi suportul site-ului? Cred ca ei sunt cei mai in masura sa te lamureasca. NU lucrez pe MFC dar membrii obsedati sau nervosi sunt pe toate site-urile. Eu le-am pierdut numarul
Multa bafta acolo si cat mai putini nervosi in room-ul tau
Extensia respectiva a fost doar cateva minute, la logare.Pe MFC este posibilitatea de a verifica login'urile, m-am mai linistit. O sa verific tot timpul si asta e...Daca voi contacta suportul site-ului, consider ca mare lucru nu voi obtine. Nu mi-am dat niciodata date personale si tocmai din acest motiv si membrul acesta a luat-o razna.Insista zilnic de cateva saptamani sa ii dau.Chiar mi se pare o situatie ciudata, nu as vrea nici dispute cu el, nici sa imi pierd timpul dandu-i explicatii de ce nu e ok sa ii dau astfel de informatii si nici nu vreau sa vorbesc cu suportul sa-i cauzez probleme.Sper doar sa ma lase in pace. Ma gandesc sa ma reorientez spre un alt site (exclus LJ...nu-mi place deloc).Pur si simplu m-a terminat psihic cu insistentele lui si dramele pe care le face la mine in pagina...
Floarea;20107 wrote: Extensia respectiva a fost doar cateva minute, la logare.Pe MFC este posibilitatea de a verifica login'urile, m-am mai linistit. O sa verific tot timpul si asta e...Daca voi contacta suportul site-ului, consider ca mare lucru nu voi obtine. Nu mi-am dat niciodata date personale si tocmai din acest motiv si membrul acesta a luat-o razna.Insista zilnic de cateva saptamani sa ii dau.Chiar mi se pare o situatie ciudata, nu as vrea nici dispute cu el, nici sa imi pierd timpul dandu-i explicatii de ce nu e ok sa ii dau astfel de informatii si nici nu vreau sa vorbesc cu suportul sa-i cauzez probleme.Sper doar sa ma lase in pace. Ma gandesc sa ma reorientez spre un alt site (exclus LJ...nu-mi place deloc).Pur si simplu m-a terminat psihic cu insistentele lui si dramele pe care le face la mine in pagina...
De ce nu il blochezi? Chiar dacă vine si cheltuie, nu merita stresul. Eu cel puțin am ajuns la această concluzie după ani de zile. Nu merita sa le suporți fazele de bădarani pentru cativa zeci de dolari.
Block si mergi mai departe. Nu e primul si nici ultimul. Fii mai dominanta când vine vorba de chatul tau. E camera ta, se supune unor reguli, daca are chef de stresat, o poate face linistit in alta parte, cu nitel de ajutor de la tine (un șut în dos). Unii nu stiu ce e respectul, n-au invatat acasa, astfel că trebuie să le dai tu o lecție sa priceapă. Din nou, nu e primul si clar n-o sa fie ultimul.
De ce nu il blochezi? Chiar dacă vine si cheltuie, nu merita stresul. Eu cel puțin am ajuns la această concluzie după ani de zile. Nu merita sa le suporți fazele de bădarani pentru cativa zeci de dolari.
Block si mergi mai departe. Nu e primul si nici ultimul. Fii mai dominanta când vine vorba de chatul tau. E camera ta, se supune unor reguli, daca are chef de stresat, o poate face linistit in alta parte, cu nitel de ajutor de la tine (un șut în dos). Unii nu stiu ce e respectul, n-au invatat acasa, astfel că trebuie să le dai tu o lecție sa priceapă. Din nou, nu e primul si clar n-o sa fie ultimul.
Am evitat sa il blochez pt ca isi face si alte conturi si m-ar fi stresat si mai tare.Sincer, ma gandesc sa intreb ce era extensia aceea, sau cum s-o numi.Ieri el s-a luat de toata lumea in pagina si azi vad "no ban"?! Sper sa fiu eu doar paranoica, dar am ajuns sa verific security logs foarte des deoarece il vad in stare de orice tampenie, este foarte insistent, se enerveaza daca nu poate controla ceva si sincer ma cam tem. Eu nu i-am spus nici macar orasul real, nu i-am cerut niciodata nimic in afara sitelui pt ca nu as accepta si de aceea nu inteleg de unde inversunarea aceasta.Am crezut ca am aculumat destula experienta de-a lungul timpului incat sa trec peste faze din astea, dar pur si simplu nu stiu cum abordez problema.