Lora20;19878 wrote: care credeti ca e mai utila din banci ?? gen eu vreau sa ma bag pe ing ca am auzit ca multa lume e pe ing .. dar na orice sfat e bine primit
e bn ING si raiffesen putin mai bun cu cursu de schimb din dollar in ron dar pe ING banii intra mai repede
experienta mea cu paxum recente
-
TheVirtualMan
Hello comunitate!
Am primit si eu cardul. Monese, ca Paxum...plm.
In fine , voiam sa intreb pe cei care au folosit metoda de transfer din contul Paxum catre cardul Monese, cum ati facut si ce comisioane v`au luat? In contul de Paxum aleg Withdraw Funds by EFT Transfer sau Withdraw Funds to External Credit Card ? Care ar fi diferenta dintre astea doua?
Multumesc :*
In fine , voiam sa intreb pe cei care au folosit metoda de transfer din contul Paxum catre cardul Monese, cum ati facut si ce comisioane v`au luat? In contul de Paxum aleg Withdraw Funds by EFT Transfer sau Withdraw Funds to External Credit Card ? Care ar fi diferenta dintre astea doua?
TheVirtualMan;19902 wrote: Hello comunitate!
Prin EFT faci transfer din contul Paxum spre contul bancii tale locale ( comisión 5 euro, la mine a durat prima tranzactie 2 sapt iar urmatoarele 2 zile. Totusi stiu care au facut eft-uri si a durat 2-3 zile si primul ) , prin external card , din contul Paxum spre orice card ai...Monese, ING....etc, in jur de 2 zile, depinde de banca. Am citit pe aici ca pe Monese se face instant…..si comisionul e ceva de genul 6$+2,95% din suma
Cat despre cardurile Paxum , degeaba ii injurati…..din moment ce ati fost sunati ca o sa vi se inmaneze cardul nu cred ca asta mai depinde de Paxum. E clar ca curieratul lasa de dorit in Ro, ei sunt responsabili cu inmanarea plicurilor. Paxum daca ar fi vrut sa va verifice adresa , v-ar fi anuntat in contul vostru sau prin email...….nu la telefon…….
Prin EFT faci transfer din contul Paxum spre contul bancii tale locale ( comisión 5 euro, la mine a durat prima tranzactie 2 sapt iar urmatoarele 2 zile. Totusi stiu care au facut eft-uri si a durat 2-3 zile si primul ) , prin external card , din contul Paxum spre orice card ai...Monese, ING....etc, in jur de 2 zile, depinde de banca. Am citit pe aici ca pe Monese se face instant…..si comisionul e ceva de genul 6$+2,95% din suma
Cat despre cardurile Paxum , degeaba ii injurati…..din moment ce ati fost sunati ca o sa vi se inmaneze cardul nu cred ca asta mai depinde de Paxum. E clar ca curieratul lasa de dorit in Ro, ei sunt responsabili cu inmanarea plicurilor. Paxum daca ar fi vrut sa va verifice adresa , v-ar fi anuntat in contul vostru sau prin email...….nu la telefon…….
-
TheVirtualMan
Rimela;19903 wrote: Prin EFT faci transfer din contul Paxum spre contul bancii tale locale ( comisión 5 euro, la mine a durat prima tranzactie 2 sapt iar urmatoarele 2 zile. Totusi stiu care au facut eft-uri si a durat 2-3 zile si primul ) , prin external card , din contul Paxum spre orice card ai...Monese, ING....etc, in jur de 2 zile, depinde de banca. Am citit pe aici ca pe Monese se face instant…..si comisionul e ceva de genul 6$+2,95% din suma
Multumesc pentru raspuns, Rimela. Deci prin EFT catre card romanec ( in cazul meu , Banca Transilvania ) mi se va lua comision de 5 euro iar in cazul in care trimit catre Monese , comisionul va fi de 6 $ +2,95 din suma.
Cat despre Paxum , nu mai zic nimic. Doar astept
Multumesc pentru raspuns, Rimela. Deci prin EFT catre card romanec ( in cazul meu , Banca Transilvania ) mi se va lua comision de 5 euro iar in cazul in care trimit catre Monese , comisionul va fi de 6 $ +2,95 din suma.
TheVirtualMan;19904 wrote: Multumesc pentru raspuns, Rimela. Deci prin EFT catre card romanec ( in cazul meu , Banca Transilvania ) mi se va lua comision de 5 euro iar in cazul in care trimit catre Monese , comisionul va fi de 6 $ +2,95 din suma.
NU Man !!!!!!!!
) Eft este......transfer din cont Paxum catre CONT banca romaneasca ( e nevoie sa adaugi mai intai datele bancii, adresa , Swift......etc) si comisionul e de 5 euro...…..
Din Cont Paxum catre card ( oricare ar fi el, Monese, Banca Transilvania, etc …...este Withdraw Funds to External Credit card , unde adaugi datele cardului si comisionul e mai mare , sunt doua lucruri diferite
Priceput acu ?
)
P:S : Cauta posturile lui Baietzelu, a scris mult despre cum sa adaugi cardul Monese la contul Paxum
Bafta acolo
NU Man !!!!!!!!
Din Cont Paxum catre card ( oricare ar fi el, Monese, Banca Transilvania, etc …...este Withdraw Funds to External Credit card , unde adaugi datele cardului si comisionul e mai mare , sunt doua lucruri diferite
Priceput acu ?
P:S : Cauta posturile lui Baietzelu, a scris mult despre cum sa adaugi cardul Monese la contul Paxum
Bafta acolo
Am fost sunata acum o luna cum ca a ajuns cardul paxum in Ro si in maxim 10 zile va ajunge la mine...dupa o luna inca nimic X( .Poate cineva sa ma ajute cu un numar de telefon al curierului?As vrea sa sun sa vad cat mai au de gand sa-l tina la ei.Salvasem numarul cand m-au sunat,dar avand probleme cu telefonul am pierdut din numere...De o luna e in Ro si se si vede treaba romaneasca....
-
TheVirtualMan
Rimela;19905 wrote: NU Man !!!!!!!!
) Eft este......transfer din cont Paxum catre CONT banca romaneasca ( e nevoie sa adaugi mai intai datele bancii, adresa , Swift......etc) si comisionul e de 5 euro...…..
Priceput acu ?
)
Bafta acolo
Hmm.. pai Banca Transilvania nu e banca romaneasca? Nu ma pricep cu bancile. Deloc
Priceput acu ?
Bafta acolo
Hmm.. pai Banca Transilvania nu e banca romaneasca? Nu ma pricep cu bancile. Deloc
TheVirtualMan;19907 wrote: Hmm.. pai Banca Transilvania nu e banca romaneasca? Nu ma pricep cu bancile. Deloc 
Rimela se referea la faptul ca transfer pe CARD si in CONT bancar sunt doua lucruri diferite. EFT, electronic funds transfer, e practic transfer bancar unde introduci IBAN-ul, iar transferul pe CARD se face folosind cifrele de pe cardul tau
.
Rimela se referea la faptul ca transfer pe CARD si in CONT bancar sunt doua lucruri diferite. EFT, electronic funds transfer, e practic transfer bancar unde introduci IBAN-ul, iar transferul pe CARD se face folosind cifrele de pe cardul tau
-
TheVirtualMan
Nadia;19908 wrote: Rimela se referea la faptul ca transfer pe CARD si in CONT bancar sunt doua lucruri diferite. EFT, electronic funds transfer, e practic transfer bancar unde introduci IBAN-ul, iar transferul pe CARD se face folosind cifrele de pe cardul tau
.
Gata, acum am inteles perfect ! Va multumesc :* :*
Gata, acum am inteles perfect ! Va multumesc :* :*
TheVirtualMan;19909 wrote: Gata, acum am inteles perfect ! Va multumesc :* :*
Cu drag! Personal, recomand EFT. Nu doar ca mi-a intrat mai repede cu 6 ore decat transferul pe card ING (culmea, lol), dar e si mai ieftin si rata de conversie e mai ok. Good luck!
Cu drag! Personal, recomand EFT. Nu doar ca mi-a intrat mai repede cu 6 ore decat transferul pe card ING (culmea, lol), dar e si mai ieftin si rata de conversie e mai ok. Good luck!