experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
arabu1988

Lora20;19878 wrote: care credeti ca e mai utila din banci ?? gen eu vreau sa ma bag pe ing ca am auzit ca multa lume e pe ing .. dar na orice sfat e bine primit

e bn ING si raiffesen putin mai bun cu cursu de schimb din dollar in ron dar pe ING banii intra mai repede
We only have what we Give
No avatar
TheVirtualMan

Hello comunitate!

Am primit si eu cardul. Monese, ca Paxum...plm.
In fine , voiam sa intreb pe cei care au folosit metoda de transfer din contul Paxum catre cardul Monese, cum ati facut si ce comisioane v`au luat? In contul de Paxum aleg Withdraw Funds by EFT Transfer sau Withdraw Funds to External Credit Card ? Care ar fi diferenta dintre astea doua?

Multumesc :*
No avatar
Rimela

TheVirtualMan;19902 wrote: Hello comunitate!

Am primit si eu cardul. Monese, ca Paxum...plm.
In fine , voiam sa intreb pe cei care au folosit metoda de transfer din contul Paxum catre cardul Monese, cum ati facut si ce comisioane v`au luat? In contul de Paxum aleg Withdraw Funds by EFT Transfer sau Withdraw Funds to External Credit Card ? Care ar fi diferenta dintre astea doua?

Multumesc :*

Prin EFT faci transfer din contul Paxum spre contul bancii tale locale ( comisión 5 euro, la mine a durat prima tranzactie 2 sapt iar urmatoarele 2 zile. Totusi stiu care au facut eft-uri si a durat 2-3 zile si primul ) , prin external card , din contul Paxum spre orice card ai...Monese, ING....etc, in jur de 2 zile, depinde de banca. Am citit pe aici ca pe Monese se face instant…..si comisionul e ceva de genul 6$+2,95% din suma

Cat despre cardurile Paxum , degeaba ii injurati…..din moment ce ati fost sunati ca o sa vi se inmaneze cardul nu cred ca asta mai depinde de Paxum. E clar ca curieratul lasa de dorit in Ro, ei sunt responsabili cu inmanarea plicurilor. Paxum daca ar fi vrut sa va verifice adresa , v-ar fi anuntat in contul vostru sau prin email...….nu la telefon…….
No avatar
TheVirtualMan

Rimela;19903 wrote: Prin EFT faci transfer din contul Paxum spre contul bancii tale locale ( comisión 5 euro, la mine a durat prima tranzactie 2 sapt iar urmatoarele 2 zile. Totusi stiu care au facut eft-uri si a durat 2-3 zile si primul ) , prin external card , din contul Paxum spre orice card ai...Monese, ING....etc, in jur de 2 zile, depinde de banca. Am citit pe aici ca pe Monese se face instant…..si comisionul e ceva de genul 6$+2,95% din suma

Cat despre cardurile Paxum , degeaba ii injurati…..din moment ce ati fost sunati ca o sa vi se inmaneze cardul nu cred ca asta mai depinde de Paxum. E clar ca curieratul lasa de dorit in Ro, ei sunt responsabili cu inmanarea plicurilor. Paxum daca ar fi vrut sa va verifice adresa , v-ar fi anuntat in contul vostru sau prin email...….nu la telefon…….

Multumesc pentru raspuns, Rimela. Deci prin EFT catre card romanec ( in cazul meu , Banca Transilvania ) mi se va lua comision de 5 euro iar in cazul in care trimit catre Monese , comisionul va fi de 6 $ +2,95 din suma.
Cat despre Paxum , nu mai zic nimic. Doar astept :P
No avatar
Rimela

TheVirtualMan;19904 wrote: Multumesc pentru raspuns, Rimela. Deci prin EFT catre card romanec ( in cazul meu , Banca Transilvania ) mi se va lua comision de 5 euro iar in cazul in care trimit catre Monese , comisionul va fi de 6 $ +2,95 din suma.
Cat despre Paxum , nu mai zic nimic. Doar astept :P

NU Man !!!!!!!! :)) Eft este......transfer din cont Paxum catre CONT banca romaneasca ( e nevoie sa adaugi mai intai datele bancii, adresa , Swift......etc) si comisionul e de 5 euro...…..
Din Cont Paxum catre card ( oricare ar fi el, Monese, Banca Transilvania, etc …...este Withdraw Funds to External Credit card , unde adaugi datele cardului si comisionul e mai mare , sunt doua lucruri diferite

Priceput acu ? :))

P:S : Cauta posturile lui Baietzelu, a scris mult despre cum sa adaugi cardul Monese la contul Paxum

Bafta acolo ;)
No avatar
kapena

Am fost sunata acum o luna cum ca a ajuns cardul paxum in Ro si in maxim 10 zile va ajunge la mine...dupa o luna inca nimic X( .Poate cineva sa ma ajute cu un numar de telefon al curierului?As vrea sa sun sa vad cat mai au de gand sa-l tina la ei.Salvasem numarul cand m-au sunat,dar avand probleme cu telefonul am pierdut din numere...De o luna e in Ro si se si vede treaba romaneasca....
No avatar
TheVirtualMan

Rimela;19905 wrote: NU Man !!!!!!!! :)) Eft este......transfer din cont Paxum catre CONT banca romaneasca ( e nevoie sa adaugi mai intai datele bancii, adresa , Swift......etc) si comisionul e de 5 euro...…..
Din Cont Paxum catre card ( oricare ar fi el, Monese, Banca Transilvania, etc …...este Withdraw Funds to External Credit card , unde adaugi datele cardului si comisionul e mai mare , sunt doua lucruri diferite

Priceput acu ? :))

P:S : Cauta posturile lui Baietzelu, a scris mult despre cum sa adaugi cardul Monese la contul Paxum

Bafta acolo ;)

Hmm.. pai Banca Transilvania nu e banca romaneasca? Nu ma pricep cu bancile. Deloc :P
No avatar
Nadia

TheVirtualMan;19907 wrote: Hmm.. pai Banca Transilvania nu e banca romaneasca? Nu ma pricep cu bancile. Deloc :P

Rimela se referea la faptul ca transfer pe CARD si in CONT bancar sunt doua lucruri diferite. EFT, electronic funds transfer, e practic transfer bancar unde introduci IBAN-ul, iar transferul pe CARD se face folosind cifrele de pe cardul tau :).
No avatar
TheVirtualMan

Nadia;19908 wrote: Rimela se referea la faptul ca transfer pe CARD si in CONT bancar sunt doua lucruri diferite. EFT, electronic funds transfer, e practic transfer bancar unde introduci IBAN-ul, iar transferul pe CARD se face folosind cifrele de pe cardul tau :).

Gata, acum am inteles perfect ! Va multumesc :* :*
No avatar
Nadia

TheVirtualMan;19909 wrote: Gata, acum am inteles perfect ! Va multumesc :* :*

Cu drag! Personal, recomand EFT. Nu doar ca mi-a intrat mai repede cu 6 ore decat transferul pe card ING (culmea, lol), dar e si mai ieftin si rata de conversie e mai ok. Good luck!
Scrie răspuns