experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Nadia

Keke;19042 wrote: Prin urmare putem parea ca lucram la o firma de IT..nu stiu de Ce aveam impresia ca ar cere si contractul de munca/colaborare cu angajatorul..daca ar cere asta atunci nu mai putem ascunde domeniul?😑

Honestly, nu stiu. Le poti zice ca esti freelancer si asta e, ca n-au ce contract sa-ti ceara atunci (si oricum nici noi nu semnam niciun contract, ca am avea nevoie de semnatura electronica ci doar dam click pe I Agree, deci e cam nul). Daca intr-adevar cere vreo banca documente justificative, invoice-urile precum si statementurile din Paxum ar trebui sa ajunga, altceva n-ai ce sa le dai.
No avatar
Keke

Nadia;19043 wrote: Honestly, nu stiu. Le poti zice ca esti freelancer si asta e, ca n-au ce contract sa-ti ceara atunci (si oricum nici noi nu semnam niciun contract, ca am avea nevoie de semnatura electronica ci doar dam click pe I Agree, deci e cam nul). Daca intr-adevar cere vreo banca documente justificative, invoice-urile precum si statementurile din Paxum ar trebui sa ajunga, altceva n-ai ce sa le dai.

Multumesc mult Nadia😊Sper sa ne tina Nephi la curent cu evolutia lucrurilor..si sper sa se rezolve..
No avatar
Buttercup

Sa imi fie cu iertare, în caz că sunt răutăcioasă. Dar eu am mai scris pe aici ca aceste carduri (Revolut, Monese, Fire etc) nu sunt facute pentru tranzacții mari, nu sunt facute sa fie tratate ca orice card normal. Ei au nevoie de avize pentru a funcționa, entitățile de spălarea banilor sunt mai degrabă cu ochii pe ei decat pe băncile normale. Asa ca nu mai țineți sume mari, nu mai transferați mai mult de €5000 pe termen de câteva săptămâni, pentru că va vor lua la intrebari. Cam orice se aproape de €10000 le atrage atenția, pentru că pe aici se situează limitele de investigare in UE. Cardurile astea sunt mai degrabă pentru cumpărături, pentru vacanțe, nu pentru depozitarea economiilor.
Sper sa iti recuperezi banii, Nephi. Si sa fie ceva simplu de rezolvat.
No avatar
mogadishu

Buna. Ieri, dupa un lung sir de probleme cu PAxum, am intampinat alta. Dupa 2 retrageri de la ATM de cate 200usd ( 200usd era limita per retragere de la banca) , la a treia tranzactie, imi apare mesaj "card temporarily refused". Am incercat la 4 banci diferite, acelasi mesaj. Voi ati reusit sa retrageti max de 1000usd/zi in doua tranzactii de 500usd? Multumesc
No avatar
Nadia

Buttercup;19045 wrote: Sa imi fie cu iertare, în caz că sunt răutăcioasă. Dar eu am mai scris pe aici ca aceste carduri (Revolut, Monese, Fire etc) nu sunt facute pentru tranzacții mari, nu sunt facute sa fie tratate ca orice card normal. Ei au nevoie de avize pentru a funcționa, entitățile de spălarea banilor sunt mai degrabă cu ochii pe ei decat pe băncile normale. Asa ca nu mai țineți sume mari, nu mai transferați mai mult de €5000 pe termen de câteva săptămâni, pentru că va vor lua la intrebari. Cam orice se aproape de €10000 le atrage atenția, pentru că pe aici se situează limitele de investigare in UE. Cardurile astea sunt mai degrabă pentru cumpărături, pentru vacanțe, nu pentru depozitarea economiilor.
Sper sa iti recuperezi banii, Nephi. Si sa fie ceva simplu de rezolvat.

Exact, Buttercup. Monese e facut sa fie hassle-free si este in special destinat celor care nu au proof of address/residency in UK, cam pe asta se bazeaza si strategia lor de marketing, dar ei nu functioneaza ca orice alta banca. Transferati in transe mici, o data la 2 saptamani or so si nu ar trebui sa aveti probleme.
No avatar
jospesede

mogadishu;19046 wrote: Buna. Ieri, dupa un lung sir de probleme cu PAxum, am intampinat alta. Dupa 2 retrageri de la ATM de cate 200usd ( 200usd era limita per retragere de la banca) , la a treia tranzactie, imi apare mesaj "card temporarily refused". Am incercat la 4 banci diferite, acelasi mesaj. Voi ati reusit sa retrageti max de 1000usd/zi in doua tranzactii de 500usd? Multumesc

Asa imi spunea mie cand inca foloseam FCP dar numai la BRD. De atunci merg doar la banca romaneasca pentru ca la restul ma pun ei sa aleg sumele pe care vreau sa le extrag. Da mail lui octav, ii scrisese careva adresa de email ceva pagini in urma
No avatar
jospesede

Nadia;19047 wrote: Exact, Buttercup. Monese e facut sa fie hassle-free si este in special destinat celor care nu au proof of address/residency in UK, cam pe asta se bazeaza si strategia lor de marketing, dar ei nu functioneaza ca orice alta banca. Transferati in transe mici, o data la 2 saptamani or so si nu ar trebui sa aveti probleme.

Eu am folosit monese in ultimele saptamani dar am transferat o singura data vreo 2000 pe el si il folosesc la cumparaturi. Atat. Nu am avut probleme.
No avatar
jospesede

Penguin;18943 wrote: In stg,in josul paginii,e pe undeva o optiune,nu mai stiu exact care,parca la curent,nu sunt sigura,unde ti poti vedea tranzactiile.la cat am patimit din cauza lor,automat nu mai am incredere,si ii banuiesc de orice,la orice pas!dar ce i drept,se iese mai ieftin ca la monese.

Am gasit doar sa vad activitatile din contul principal dar nu si cel de card. Eu pe cel de card vreau sa vad tranzactiile (retrageri pos) ca sa-mi calculez mai simplu cursul lor
No avatar
Nephi

Gata, am rezolvat, contul a fost reactivat, poti face cumparaturi :D . Oricum mare grija cu banditii astia :) .
No avatar
mogadishu

Eu cu FCP nu am avut nici un fel de problema, a mers oriunde in lumea asta.
I-am dat mail lui Octav si raspunsul lui a fost : "nu are legatura cu Paxum". Ma intreb cu cine sau ce are legatura, daca nu pot retrage nici macar jumatate din limita impusa de ei?
Scrie răspuns