Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Disable your ad blocker to continue using our website.
Nephi;19031 wrote: Lara, nu a fost tranzactie adult. A fost tranzactie wire din paxum in monese si apoi tot wire in cont bancar privat . Ei au decis sa imi blocheze contul.
A fost suma prea mare 9000 de euro...de asta cred eu ca iti fac acum probleme..
Sper sa rezolvi...
pe viitor sa ai sume mai mici si mai dese la transfer...cred ca e mai bine pt ca sa "nu le sara in ochi"...
Yeap, am citit destule porcarii despre ei ca sa imi dau seama ca nu sunt seriosi in privinta banilor ... oameni care au ramas fara 20.000 de euro, 10.000 ... 800 si tot asa . Unii au primit banii inapoi in cont, unii nu au primit ... Blocheaza conturile, cardurile, te trezesti cu limita pe card ... sau ca nu iti mai merge deloc. Asa ca daca plecati in vacanta pe vreo undeva nu va bazati pe monese ca s-ar putea sa mancati banene 1 saptamana )
Daca era suma mare la tranzactie, le sarea in ochi din prima , dar abia la cea de a doua tranzactie, cand am vrut sa fac o plata de 7750 le-a sarit in ochi . Oricum le-am trimis hartii si ce mai vor ei ... acum astept decizia finala. Doar ca aveam nevoie sa fac urgent plata asta si mna ... m-au blocat cu banii, acu tre sa imprumut ).
Nephi;19031 wrote: Lara, nu a fost tranzactie adult. A fost tranzactie wire din paxum in monese si apoi tot wire in cont bancar privat . Ei au decis sa imi blocheze contul.
Am înțeles că din paxum, mă refeream la faptul că paxum este folosit și pt tranzacții adult (de către noi) și apoi acei bani din adult transferați în monese. Poate de asta ți au și cerut atâtea dovezi. Dau și eu cu presupusul, că n-am ce face dimineața la cafea
Multa bafta, să îți recuperezi banii.
Lara;19035 wrote: Am înțeles că din paxum, mă refeream la faptul că paxum este folosit și pt tranzacții adult (de către noi) și apoi acei bani din adult transferați în monese. Poate de asta ți au și cerut atâtea dovezi. Dau și eu cu presupusul, că n-am ce face dimineața la cafea
Multa bafta, să îți recuperezi banii.
Asa este Lara, zicea chiar Octav acum ceva vreme pe forum ca aproximativ 8% din clientii Paxum sunt clienti din industria adult, deci din 12 oameni doar unul lucreaza in VC. Sunt aproape sigura ca e din cauza faptului ca e foarte mare suma, probabil are de-a face cu legile impotriva spalarii banilor sau ceva de genul. La transfer pe card extern n-am auzit sa fie probleme (si, cumulat, in ultimele doua luni eu am transferat peste 5000 pe cardul Monese), totul a fost in regula. Ori e asta cu spalarea banilor, ori algoritmii lor au tras niste semnale de alarma ca in ultimele doua luni s-au virat sume foarte mari de bani catre conturi romanesti, de la acelasi sender, si vor sa se uite mai atent.
Nephi;19037 wrote: Merci frumos, sa ai pofta la cafea !
P.S.: Nephi, eventual spune-le celor de la Monese ca esti programator sau ceva, nu stiu de unde iti intra banii insa spre exemplu LJ trimite banii spre Paxum de pe adresa/contul conglomeratului lor, care e Docler Holding si cuprinde cateva firme de IT, nu doar LJ. Give it a try.
In cazul modelelor independente,in eventuala situatie ca in cazul lui Nephi,ce hartii justificative ar putea fi trimise catre ei?aveti idee?contractul cu site-ul?(cbt,lj etc?)
Keke;19040 wrote: In cazul modelelor independente,in eventuala situatie ca in cazul lui Nephi,ce hartii justificative ar putea fi trimise catre ei?aveti idee?contractul cu site-ul?(cbt,lj etc?)
Probabil acele invoiceuri pe care le primim la sfarsit de perioada. Din fericire, si acolo apare serviciul ca “electronically delivered service”, ceea ce e chiar ok. Stiu ca la FCP, cand primeam plati scria la rubrica “detalii” ca sunt de la LJ, dar pe Paxum apar ca fiind de la Docler Holding, de aia zic ca avem o sansa
Nadia;19041 wrote: Probabil acele invoiceuri pe care le primim la sfarsit de perioada. Din fericire, si acolo apare serviciul ca “electronically delivered service”, ceea ce e chiar ok. Stiu ca la FCP, cand primeam plati scria la rubrica “detalii” ca sunt de la LJ, dar pe Paxum apar ca fiind de la Docler Holding, de aia zic ca avem o sansa
Prin urmare putem parea ca lucram la o firma de IT..nu stiu de Ce aveam impresia ca ar cere si contractul de munca/colaborare cu angajatorul..daca ar cere asta atunci nu mai putem ascunde domeniul?
Forumvideochat.ro este, din 2006, cea mai bună sursă de informații despre videochat în Iași și din țară. Un grup de modele de videochat a creat această comunitate online pentru fetele care își doresc să se angajeze în domeniu.
Treptat, tot mai multe actuale sau foste modele de videochat au început să își împărtășească experiențele lor în videochat în Iași. Astfel, forumvideochat.ro a devenit cel mai căutat site cu păreri și discuții despre modelling.
Dacă îți dorești să câștigi bani ca model, forumvideochat.ro e sursa perfectă pentru informarea ta. Aici poți afla opinii despre cele mai bune studiouri de videochat din Iași. Modelele îți pot oferi păreri despre Heylux, Paradiz, VivaDiva, Lucky Studio, Preziosa sau Vixen.
Orice fată interesată de aceste studiouri de videochat din Iași poate pune întrebări la liber. Pentru a deveni membră a comunității, e suficient să îți creezi un cont gratuit.
Cele mai populare teme de discuție pe forumvideochat.ro sunt:
„Care e cel mai serios studio de videochat din Iași?”,
„Cine e cel mai bun studio: Heylux sau Vixen? Lucky Studio sau VivaDiva? Preziosa sau Paradiz?”
În prezent, forumul este moderat de modele active în cele mai mari studiouri din Iași, ceea ce îți oferă acces la experiențe reale și sfaturi valoroase.
Ca membră, poți deschide noi subiecte sau poți participa la discuțiile existente. Sau, pur și simplu, poți citi ce au scris alte fete. Accesul este 100% gratuit.
Singura regulă: respectul față de celelalte membre.
Scopul forumvideochat.ro este să îți ofere informații reale și utile despre studiourile de videochat din Iași și din restul țării – ca tu să știi unde merită să aplici.
Tot aici afli cum poți câștiga mai mulți bani, ce întrebări să pui la interviu și la ce să fii atentă în colaborarea cu un studio.
Ne dorim ca acest site să îți fie cât mai folositor și îți urăm, din toată inima: „Bine ai venit pe forumvideochat.ro!”