experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
_ana_

Baietzelu;18960 wrote: Va functioneaza aplicatia paxum?

Eu nu mai am bani de transferat :)
Ca sa iti spun ...

Astept urmatoarea transa de bani :)
No avatar
Rimela

Baietzelu;18960 wrote: Va functioneaza aplicatia paxum?

Ce anume nu functioneaza? Sa intri in cont sau sa faci vreun transfer?
Baietzelu

Rimela;18997 wrote: Ce anume nu functioneaza? Sa intri in cont sau sa faci vreun transfer?

Functioneaza acum, i-am dat mesaj lui octav si a rezolvat.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
Nephi

_ana_;18988 wrote: Eu nu mai am bani de transferat :)
Ca sa iti spun ...

Astept urmatoarea transa de bani :)

Apropo de monese :), tocmai mi-au blocat 9000 de euro ... aveti mare grija cu ei, sper sa-i mai vad vreodata. Acum mi-au cerut o gramada de hartogaraie :

· Your occupation/job/fieldof activity (full or part-time), name of thecompany and expected salary
· Purposeof your Monese Account
· Relationshipwith remitter "Dekco UK LTD TMate" and the beneficiary "$%$#".
· Thepurpose of the transactions
· Thesource of the funds

Cititi cu atentie review'uri de pe trustpilot, multa lume a ramas fara bani, acum ma numar si eu printre ei :) .
No avatar
Nadia

Nephi;19023 wrote: Apropo de monese :), tocmai mi-au blocat 9000 de euro ... aveti mare grija cu ei, sper sa-i mai vad vreodata. Acum mi-au cerut o gramada de hartogaraie :

· Your occupation/job/fieldof activity (full or part-time), name of thecompany and expected salary
· Thesource of the funds

Cititi cu atentie review'uri de pe trustpilot, multa lume a ramas fara bani, acum ma numar si eu printre ei :) .

Wow, nu ma asteptam... am citit reviewurile dar credeam ca poate au facut oamenii aia ceva ilegal, nu m-ar mira. I-ai transferat pe toti intr-o singura tura? Prin transfer bancar sau i-ai trimis pe card? Din cate am inteles, si daca iti inchid contul iti vor cere un cont bancar in care sa ti-i trimita, insa fiecare caz e diferit... oricum weird. Te rugam sa ne tii la curent cu evolutia lucrurilor si daca intampini probleme cand le zici cu ce te ocupi.
No avatar
Nadia

Nadia;19024 wrote: Wow, nu ma asteptam... am citit reviewurile dar credeam ca poate au facut oamenii aia ceva ilegal, nu m-ar mira. I-ai transferat pe toti intr-o singura tura? Prin transfer bancar sau i-ai trimis pe card? Din cate am inteles, si daca iti inchid contul iti vor cere un cont bancar in care sa ti-i trimita, insa fiecare caz e diferit... oricum weird. Te rugam sa ne tii la curent cu evolutia lucrurilor si daca intampini probleme cand le zici cu ce te ocupi.

P.S.: Si de Paxum spuneau ca le inchidea conturile si le confiscau banii doar pentru ca oamenii foloseau VPN-uri cand se logau, din simplul fapt ca foloseau VPN-uri tot timpul si poate uitau sau nu li se parea ciudat.
No avatar
Nephi

Transfer facut via wire paxum - monese pe data de 8 luna aceasta, banii au intrat si nimeni nu m-a intrebat nimic. Ieri pe 11, cand am vrut sa fac o plata catre altcineva via wire, mi-au blocat contul. I-am scris CEO'ului un mesaj si sper sa ma rezolve. Daca nu, trebuie sa ma duc in UK sa iau avocat si sa-i dau in judecata ... Asta se poate intampla si cu PAXUM, iar aici chiar nu mai ai ce face daca blocheaza conturile, este un risc pe care ti-l asumi ...! Am mai patit asa cu un alt site gen cum este PAXUM, a intrat fiscul din USA peste ei iar toti banii au ramas blocati la ei !
_ana_

Nephi;19023 wrote: Apropo de monese :), tocmai mi-au blocat 9000 de euro ... aveti mare grija cu ei, sper sa-i mai vad vreodata. Acum mi-au cerut o gramada de hartogaraie :

· Thesource of the funds

Omg....eu chiar m-am bazat pe Monese pina acuma...
merci ca ai scris ce ai patit...o sa folosesc doar Paxum...

Ziceai ceva ca ai facut Wire tranfer?...
atunci cand ti-a blocat banii?...
No avatar
Guest

Monese are în termeni și condiții că nu sunt permise tranzacții adult. Ca și PayPal. Poate că s-au sesizat în privința asta. Eu nu am apucat sa îl folosesc pt că nu am primit cardul nici in ziua de azi dar știam carui risc mă supun și îmi asumasem.
No avatar
Nephi

Lara, nu a fost tranzactie adult. A fost tranzactie wire din paxum in monese si apoi tot wire in cont bancar privat :) . Ei au decis sa imi blocheze contul.
Scrie răspuns