Imi pare rau sa aud asta, sper sa revin cu vesti bune si limite marite:)O sa incerc la paymentul urmator si sper sa fie in regula!Seara frumoasa!
experienta mea cu paxum recente
Rimela;17630 wrote: Cu drag. Tu incearca si ne spui noua dupa .
Eu sunt doar la faza de documentat, cardul meu va mai intarzia vreo luna cel putin
Imi pare rau sa aud asta, sper sa revin cu vesti bune si limite marite:)O sa incerc la paymentul urmator si sper sa fie in regula!Seara frumoasa!
-
Guest
recomandarea mea e sa scoti de la Raiffeisen Bank de pe orice card gen FCP, pax sau carduri de afara.
Mereu sa folosesti "fara " optiunea din stanga cand te intreaba daca sa iti garanteze cursul. Garantia cursului oferit de bancomat e o prosteala . si nu ridica mai mult de 2000 Ron per tranzactie ca sa nu ai probleme cu vreun transfer (blocaje, etc)
Mult succes
Mereu sa folosesti "fara " optiunea din stanga cand te intreaba daca sa iti garanteze cursul. Garantia cursului oferit de bancomat e o prosteala . si nu ridica mai mult de 2000 Ron per tranzactie ca sa nu ai probleme cu vreun transfer (blocaje, etc)
Mult succes
-
Guest
ehcarodut;17578 wrote: Eu am scos dolarul cu 3.69 de la UniCredit , la BCR îmi convertea dolarul la 3.64. la ce banca pot sa iau mai mare dolarul?
Raiffeisen Bank > selectare in stanga "fara conversie garantata"
Mult success
Raiffeisen Bank > selectare in stanga "fara conversie garantata"
Mult success
Mrvc;17654 wrote: recomandarea mea e sa scoti de la Raiffeisen Bank de pe orice card gen FCP, pax sau carduri de afara.
Mult succes
La ce te referi prin probleme cu vreun transfer si blocaje? Merci.
Mult succes
La ce te referi prin probleme cu vreun transfer si blocaje? Merci.
-
Guest
au fost situatii cand la sume gen 4000 ron per tranzactie dadea bancomatul ceva eroare si banii ramaneau blocati in jur de 10 zile aprox pana ii trimitea banca inapoi si "specifica" problema tehnica etc.
cand am scos gen tranzactii de maxim 2000 ron niciodata nu au fost probleme in peste 10-11 ani de activitate.
mult success la $$
Nu uitati sa zambiti !
cand am scos gen tranzactii de maxim 2000 ron niciodata nu au fost probleme in peste 10-11 ani de activitate.
mult success la $$
Nu uitati sa zambiti !
Mrvc;17659 wrote: au fost situatii cand la sume gen 4000 ron per tranzactie dadea bancomatul ceva eroare si banii ramaneau blocati in jur de 10 zile aprox pana ii trimitea banca inapoi si "specifica" problema tehnica etc.
mult success la $$
Nu uitati sa zambiti !
Multumesc de raspuns - cel mai mult am scos cate 3000 pe tranzactie, dar si 9000 intr-o singura zi de pe cardul FCP si nu am avut niciodata probleme. Am folosit doar ING si Raiffeisen back in the days, credeam ca limita maxima/tranzactie e de 3000 Ron, impusa de atm-urile din Ro.
O zi frumoasa!
P.S.: Mi-e asa de dor de FCP, chiar daca s-au inchis brusc aveam acel peace of mind cu ei. Nu ma stresam cand si daca imi intra banii, carduri intarziate, etc etc etc... dar lucram cu ce avem!
mult success la $$
Nu uitati sa zambiti !
Multumesc de raspuns - cel mai mult am scos cate 3000 pe tranzactie, dar si 9000 intr-o singura zi de pe cardul FCP si nu am avut niciodata probleme. Am folosit doar ING si Raiffeisen back in the days, credeam ca limita maxima/tranzactie e de 3000 Ron, impusa de atm-urile din Ro.
O zi frumoasa!
P.S.: Mi-e asa de dor de FCP, chiar daca s-au inchis brusc aveam acel peace of mind cu ei. Nu ma stresam cand si daca imi intra banii, carduri intarziate, etc etc etc... dar lucram cu ce avem!
-
Guest
mereu vor fi schimbari...cum au fost epassporte, payoneer, FCP, pax etc...vor mai si altele...asta e industria mereu in schimbare pt N motive.
Datoria noastra e sa ne adaptam constant, cat mai PRO, si sa vedem partea pozitiva in toate.
Datoria noastra e sa ne adaptam constant, cat mai PRO, si sa vedem partea pozitiva in toate.
Rimela;17628 wrote: Cineva pe un alt fórum a pus aceleasi intrebari legate de retrageri si limitele cardului, a trimis email lui Octav si acesta a fost raspunsul:
'' La EFT sunt de 3000 usd pe zi
External card 2500 usd zi
Wire 100k pe zi
La Paxum card poti depune pe card 2000 pe zi dar retrage 1000 pe zi in 2 tranzactii de 500 max ''
eu nu pot sa fac decat 1 tranzactie a 500$ pe zi,din pacate nu merg 2x 500$,am trimis si mail la octav si raspunsul a fost ca pe viitor se va schimba dar nu stie cand,adica e mai bine sa scoti putin ca sa aiba ei mai mari comosioane,o mare prostie,dar alta alternativa nu prea este:(
'' La EFT sunt de 3000 usd pe zi
External card 2500 usd zi
Wire 100k pe zi
La Paxum card poti depune pe card 2000 pe zi dar retrage 1000 pe zi in 2 tranzactii de 500 max ''
eu nu pot sa fac decat 1 tranzactie a 500$ pe zi,din pacate nu merg 2x 500$,am trimis si mail la octav si raspunsul a fost ca pe viitor se va schimba dar nu stie cand,adica e mai bine sa scoti putin ca sa aiba ei mai mari comosioane,o mare prostie,dar alta alternativa nu prea este:(
iata ce au raspuns la mail cei de la support!
-----
Unfortunately our new card processor has been having a hard time with processing high volume loads, so we're forced to temporarily lower the daily Paxum Card load limit to $500 USD. We are working with them to resolve this situation and we will raise the limit back as soon as possible.
We deeply regret any inconvenience caused and we would like to assure you that this measure is only temporary and that we're doing all that's possible to have it raised in the shortest time.
----
dupa cum spuneam,la paxum scurt timp inseamna luni,deci poate pana la anul pe vremea asta putem trimite 1000:(
-----
Unfortunately our new card processor has been having a hard time with processing high volume loads, so we're forced to temporarily lower the daily Paxum Card load limit to $500 USD. We are working with them to resolve this situation and we will raise the limit back as soon as possible.
We deeply regret any inconvenience caused and we would like to assure you that this measure is only temporary and that we're doing all that's possible to have it raised in the shortest time.
----
dupa cum spuneam,la paxum scurt timp inseamna luni,deci poate pana la anul pe vremea asta putem trimite 1000:(