experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Penguin

Baietzelu;17605 wrote: :)))))

Hai ca m-ai amuzat “frumoasao” ... nu stiam de ce tot vad reclame cu tine la frumusete , cum spuneai ca te cheama?

Iti trimit eu niste trafic catre camera ta ca asa frumoasa esti de nu-ti pot rezista ...

Crede-ma ca nimeni nu te intrece la lustruit oute ,asta e 100% sigur . . .

E frumoasa penguin ? Frumoasao ...

Doamne m-ai amuzat teribil, parca nici nu mai sunt nervos ...

Mi ar fi rusine in locul tau!cand iti dai fusta jos si ti gasesti si outele,atunci mai vbm!cred ca ma intreci la lustruit draga pussy
Baietzelu

Daca nu poti sa ii convingi , macar sa ii zapacesti ... ma stradui sa iti dau ficatu peste cap acum :))

Frumoasao daca gasesc ceva oferte de lustruit te contactez? Lasa-mi nr tau si fa-mi un pret bun en-gros.
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
Baietzelu

Sincer? Chiar mi-e rusine ca exista asemenea lepre de oameni ... ai prins-o ? ☺️
No avatar
Penguin

Baietzelu;17609 wrote: Daca nu poti sa ii convingi , macar sa ii zapacesti ... ma stradui sa iti dau ficatu peste cap acum :))

Frumoasao daca gasesc ceva oferte de lustruit te contactez? Lasa-mi nr tau si fa-mi un pret bun en-gros.

C replici expirate ai,dar dc atat ai invatat la tn,la tara...in loc sa freci cariciul,mai bn fii barbat,si du te la munca bo$$
Baietzelu

Alo vasilica ... scrie tot cuvantul corect si nu te face de ras, ca frumusetea compenseaza doar atunci cand te vezi , aici inca am dubii ca nu vorbesc cu Smeagle(Gollum).

Macar sa le dam mailurile peste cap celor abonati , sa te facem faimoasa frumoasao .
No avatar
Penguin

Baietzelu;17612 wrote: Alo vasilica ... scrie tot cuvantul corect si nu te face de ras, ca frumusetea compenseaza doar atunci cand te vezi , aici inca am dubii ca nu vorbesc cu Smeagle(Gollum).

Macar sa le dam mailurile peste cap celor abonati , sa te facem faimoasa frumoasao .

Hai ca ma oboseste prostia ta..s au inventat prescurtarile,ca suntem in secolul 21..A avansat si tehnologia...sa zc mersi pt asta,dar ce aberez eu..ca esti atat de prost,incat nici pe calculator nu esti in stare sa obtii cv corect!vezi ca gollum e faimos..tu esti doar prost si onanist!hai du te la somn,poate ti se regenereaza sinapsele,desi sunt putrezite...
Baietzelu

Incepi sa ma uimesti cate jigniri poti scoate ... 👏

Pari a fi genul ala de fata rapita de la 14 ani si violata cu forta ... nu ti-a placut pe moment dar mai tarziu ti-ai dat seama ca esti o ninfomana fara tratament ... si uite asa ai ajuns pe un forum unde cauti sa fii jignita si poate f****a in acelasi timp... ti-ai gresit persoana mirela

Cauta in alta parte ca nu ma convingi.
No avatar
Rimela

Gata Penguin, relaxeaza-te!!!!!! Scrie-i in privat daca tot ai chef de cearta. Ai un pic de RESPECT pentru cel care a deschis acest subiect!!!!!! Arabu a initiat subiectul din dorinta de a ajuta lumea, chiar daca.....te citez: '' 80% de aici, sunteti analfabeti si retazi ''

Ce crezi ca demonstrezi daca vorbesti ca la usa cortului? Probabil esti prea tanara ca sa stii ca ''frumusetea'' e trecatoare . Fa un mic efort si fii un pic mai mult decar ''frumoasa''
No avatar
Rimela

Baietzelu;17614 wrote: Incepi sa ma uimesti cate jigniri poti scoate ... 👏

Pari a fi genul ala de fata rapita de la 14 ani si violata cu forta ... nu ti-a placut pe moment dar mai tarziu ti-ai dat seama ca esti o ninfomana fara tratament ... si uite asa ai ajuns pe un forum unde cauti sa fii jignita si poate f****a in acelasi timp... ti-ai gresit persoana mirela

Cauta in alta parte ca nu ma convingi.

Baietzel ce naiba. te-ai prostit????? Terminati, scrieti-va pe privat si ce vreti si ce nu vreti!!!!!!!

Am zis ca esti cu toate tiglele pe cap si tu te pui cu mintea prostului???? Nu stii ca prostu are mintea odihnita?
Baietzelu

Chiar ca m-am prostit , nu neg ... am cazut in plasa ei dar m-au starnit jignirile catre voi chiar fara niciun rost .
Scrie răspuns