experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Alina85

wtf, altceva mai bun nu aveti de facut sau de discutat?
No avatar
jospesede

Bai mi-e lene la ora asta sa dau cu scrollu prin 10 pagini de injuraturi, asta fac si la munca...
Ok, am si eu niste calcule cu monese.
Am transferat 2000 usd pe monese, am primit 1714.48 euro. La bancomat, monese mi-a calculat euro cu 4.57. Asta era ieri, si cursul monese a fost ceva sub pretul pietii. De peste 24hr este inca in pending asa ca poa sa imi mai pice putin cursu asa cum a facut atunci cand mi-a iesit din pending tranzactia de intrat in cont monese si initial am avut 1752.97 euro. Cand a iesit din pending m-a scazut cu 38.49 euro. Trecem peste. Daca e sa scot toti banii din cont, la cursul de 4.57, primesc 7835 ron. Ca sa trimit cei 2000 de pe paxum pe monese am platit 65usd comision. Deci :)) 2065 usd prin monese ar insemna 7835 ron, adica 3.79 dolarelu`. Deci tot acelasi drac. Astept sa iasa din pending retragerea de numerar sa fie final cursul calculat si poate revin cu niste numere.
Intrebarea mea este: se poate sau nu folosi cardul paxum la POS la magazine. Daca nu, ce dracu de carduri ne-au trimis astia??? Al meu inca nu a ajuns dar deja vad negru in fata ochilor de nervi cu atatea calcule si atatea probleme!!
No avatar
jony111

jospesede;17619 wrote: Bai mi-e lene la ora asta sa dau cu scrollu prin 10 pagini de injuraturi, asta fac si la munca...
Ok, am si eu niste calcule cu monese.
Am transferat 2000 usd pe monese, am primit 1714.48 euro. La bancomat, monese mi-a calculat euro cu 4.57. Asta era ieri, si cursul monese a fost ceva sub pretul pietii. De peste 24hr este inca in pending asa ca poa sa imi mai pice putin cursu asa cum a facut atunci cand mi-a iesit din pending tranzactia de intrat in cont monese si initial am avut 1752.97 euro. Cand a iesit din pending m-a scazut cu 38.49 euro. Trecem peste. Daca e sa scot toti banii din cont, la cursul de 4.57, primesc 7835 ron. Ca sa trimit cei 2000 de pe paxum pe monese am platit 65usd comision. Deci :)) 2065 usd prin monese ar insemna 7835 ron, adica 3.79 dolarelu`. Deci tot acelasi drac. Astept sa iasa din pending retragerea de numerar sa fie final cursul calculat si poate revin cu niste numere.
Intrebarea mea este: se poate sau nu folosi cardul paxum la POS la magazine. Daca nu, ce dracu de carduri ne-au trimis astia??? Al meu inca nu a ajuns dar deja vad negru in fata ochilor de nervi cu atatea calcule si atatea probleme!!

Sunt super multumit de card e bun merge la orce atm sa scoti bani merge sa faci plati on line dar vad ca nu prea merge sa faci cumparaturi in magazine asa spun uni , orce rau e spre bine asa nu ti se mai fura datele , in caz de clonare infractorul o sa aibe aceiasi fustrare la ce naiba mai clonez un card cand nu pot sa cumpar nimic cu el e foarte misto gandita treaba :))
No avatar
Rimela

jony111;17621 wrote: Sunt super multumit de card e bun merge la orce atm sa scoti bani merge sa faci plati on line dar vad ca nu prea merge sa faci cumparaturi in magazine asa spun uni , orce rau e spre bine asa nu ti se mai fura datele , in caz de clonare infractorul o sa aibe aceiasi fustrare la ce naiba mai clonez un card cand nu pot sa cumpar nimic cu el e foarte misto gandita treaba :))

E bine daca esti multumit , e super sa mai citesc si postari de la oameni multumiti 😀Chiar este limita de 500 euro pe zi la incarcarea cardului? Parca asa am mai citit pe aici. Important este sa scoti de la ATM, ce mai conteaza ca nu merge in magazine? Si sa stii ca poate e mai bine ca nu merge. Mie mi-au clonat cumva cardul meu local acum 2 sapt......m-am trezit intr-o vineri noapte cu mesaje de la banca ca nu am bani destui in cont sa fac cumparaturile,lol. Am zis wtf, ca eu munceam nu cumparam. Norocul meu a fost ca banii din Paxum au intrat dupa 3 zile, iar hotii n au apucat sa ia decat vreo 100 de euro. Deci eu clar o sa evit sa cumpar cu cardu prin magazine......banii jos si ochii la usa 😀😀😀
No avatar
Hazel

Buna, as dori sa adresez o intrebare celor care au primit cardul PAXUM, in momentul in care il primim, se face activarea, dupa care se face acel transfer intre conturi(de pe cont pe card, sper ca am citit bine), iar intrebarile mele sunt: banii intra in timp real si care ar fi limita de retragere pe zi, daca are habar cineva?Multumesc!
No avatar
nmuser

Hazel;17625 wrote: Buna, as dori sa adresez o intrebare celor care au primit cardul PAXUM, in momentul in care il primim, se face activarea, dupa care se face acel transfer intre conturi(de pe cont pe card, sper ca am citit bine), iar intrebarile mele sunt: banii intra in timp real si care ar fi limita de retragere pe zi, daca are habar cineva?Multumesc!

Bani intra un timp real,din pacate se pot trimite doar 500$ zilnic si cica retragerile sunt 2500 zilnic,dar cum nu poti decat sa trimiti decat 500$, e mai greu putin:) trebuie sa astepti..
No avatar
Hazel

nmuser;17626 wrote: Bani intra un timp real,din pacate se pot trimite doar 500$ zilnic si cica retragerile sunt 2500 zilnic,dar cum nu poti decat sa trimiti decat 500$, e mai greu putin:) trebuie sa astepti..

Multumesc frumos, nmuser, dar aceste limite nu pot fi ridicate deloc?E cam ciudat ca te limiteaza la 500$ pe zi si nu poti creste aceasta limita de tranfer ...!
No avatar
Rimela

Cineva pe un alt fórum a pus aceleasi intrebari legate de retrageri si limitele cardului, a trimis email lui Octav si acesta a fost raspunsul:

'' La EFT sunt de 3000 usd pe zi
External card 2500 usd zi
Wire 100k pe zi
La Paxum card poti depune pe card 2000 pe zi dar retrage 1000 pe zi in 2 tranzactii de 500 max ''
No avatar
Hazel

Rimela;17628 wrote: Cineva pe un alt fórum a pus aceleasi intrebari legate de retrageri si limitele cardului, a trimis email lui Octav si acesta a fost raspunsul:

'' La EFT sunt de 3000 usd pe zi
External card 2500 usd zi
Wire 100k pe zi
La Paxum card poti depune pe card 2000 pe zi dar retrage 1000 pe zi in 2 tranzactii de 500 max ''

Am inteles, eu faceam transfer doar pe external card, acum am primit cardul Paxum, voiam sa aflu exact cum sunt limitata, deci pot face transfer pe card de maximum 2000, dar retragerea per tranzactie este de 500$, in 2 transe(adica 1000$) ok, multumesc mult, Rimela, pentru informatii!
No avatar
Rimela

Hazel;17629 wrote: Am inteles, eu faceam transfer doar pe external card, acum am primit cardul Paxum, voiam sa aflu exact cum sunt limitata, deci pot face transfer pe card de maximum 2000, dar retragerea per tranzactie este de 500$, in 2 transe(adica 1000$) ok, multumesc mult, Rimela, pentru informatii!

Cu drag. Tu incearca si ne spui noua dupa . :D Eu sunt doar la faza de documentat, cardul meu va mai intarzia vreo luna cel putin
Scrie răspuns