experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Penguin

_ana_;17581 wrote: daca e alegerea mea sa nu vorbesc cu anumite "vietatii"...

De ce oare dau replay la orice scriu eu?????

Oricum nu citesc ce scriu "ele"...dar imi sare in ochi cand cineva da replay la ce scriu eu...

Pt ca sunteti si tari in gura,dupa ce ca aberati,va mai dati si n stamba!si tu,si mai era unu care abera pe aici ca se iese in castig fata de firstchoice.unde ati facut matematica?la profesionala ?si nu mai fa atat pe interesanta,nu esti decat o obosita pupincurista,care se crede superioara si diplomata ..dar nu ti da voie neuronul mai mult,atata tot.
_ana_

si Raiffeisen are un curs bun...
No avatar
Rimela

Penguin;17580 wrote: Esti foarte inteligenta...ai scos cu 1mil si cv in plus,fata de ce ai aberat acolo,si comisioanele de 3.5%(7dol+3%transfer paxum+0.5 monese)..la 2000 ai tai,sunt apr 80 d dol..Terminati cu calculele voastre obosite,si nu mai bagati lumea in ceata.

Fata n-a facut altceva decat sa spuna ce este avantajos pentru ea, nu a incercat sa convinga pe nimeni sa faca la fel!!!!!!

Tu daca erai ''inteligenta'' ai fi trecut mai departe si nu te-ai fi cramponat atat pentru calculele ei. N-ai ratat nici o ocazie de a jigni , in schimb pretentii sa ti se raspunda la intrebari……….tupeu cat China dom'le

Banuiesc ca o sa fi iar ''desteapta '' si o sa imi spui vreo doua…….lol
_ana_

Rimela;17588 wrote: Fata n-a facut altceva decat sa spuna ce este avantajos pentru ea, nu a incercat sa convinga pe nimeni sa faca la fel!!!!!!

Tu daca erai ''inteligenta'' ai fi trecut mai departe si nu te-ai fi cramponat atat pentru calculele ei. N-ai ratat nici o ocazie de a jigni , in schimb pretentii sa ti se raspunda la intrebari……….tupeu cat China dom'le

Banuiesc ca o sa fi iar ''desteapta '' si o sa imi spui vreo doua…….lol

Nu are rost Rimela sa pierzi vremea cu cine nu merita...
nu inteleg de ce da replay la ce scriu eu cand eu am ignorat-o mereu??????

Nu citesc ce scrie...dar de ce da replay la mesajele mele???
de frustata???? :)))) sau de foarte frustata??? :)))
Baietzelu

Penguin eu eram ala care spunea ca iese mai bine decat firstchoice ?

Care ti-e problema ? Iesi in mortii ma-tii de milog si nu mai jigni femeile .

Nu se mai elibereaza planeta de maimutoi ca tine .
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
_ana_

Baietzelu;17590 wrote: Penguin eu eram ala care spunea ca iese mai bine decat firstchoice ?

Care ti-e problema ? Iesi in mortii ma-tii de milog si nu mai jigni femeile .

:))) asa Baietzelu......ca bine le zici...imi place :)
No avatar
Rimela

_ana_;17589 wrote: Nu are rost Rimela sa pierzi vremea cu cine nu merita...
nu inteleg de ce da replay la ce scriu eu cand eu am ignorat-o mereu??????

Nu citesc ce scrie...dar de ce da replay la mesajele mele???
de frustata???? :)))) sau de foarte frustata??? :)))

Pentru ca are o viata trista . Un om cu o viata normala si cu neuronul functional nu jigneste prin scris persoane pe care nu le-a vazut in viata lui, persoane despre care nu stie nimic……
O sa vina iar sa ne zica vreo doua dupa care o sa lase IAR garda jos cand va avea nevoie de raspunsuri…..la fel cum a facut pana acum!!!!!!!
_ana_

Rimela;17594 wrote: Pentru ca are o viata trista . Un om cu o viata normala si cu neuronul functional nu jigneste prin scris persoane pe care nu le-a vazut in viata lui, persoane despre care nu stie nimic……
O sa vina iar sa ne zica vreo doua dupa care o sa lase IAR garda jos cand va avea nevoie de raspunsuri…..la fel cum a facut pana acum!!!!!!!

Corect...doar ca tare imi doresc sa vina ziua...in care nimeni nu ii mai raspunde
No avatar
Rimela

_ana_;17595 wrote: Corect...doar ca tare imi doresc sa vina ziua...in care nimeni nu ii mai raspunde

Nu o sa vina ziua aia ana….mereu o sa se gaseasca cineva cumsecade sa ii raspunda
_ana_

Rimela;17596 wrote: Nu o sa vina ziua aia ana….mereu o sa se gaseasca cineva cumsecade sa ii raspunda

:)) pacat...nu doar ca nu apreciaza aceste gesturi....dar "arunca si cu noroi" dupa ce a fost ajutat/a...
Scrie răspuns