experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
Baietzelu

Acum 2 zile imi aparea ca am scos 353€ acum vad ca s-a corectat la 350.11€
Promovez gratuit contul tau CHATURBATE pe Twitter cu 250k urmaritori -> PM
No avatar
wasilus

Nadia;17387 wrote: Era un utilizator pe forum care a zis ca a incercat sa scoata 2000 RON de la ATM intr-o singura tranzactie si a zis ca nu a reusit, chiar daca upgradase planul de la Starter la Plus. Eu am Plus si am scos 1600 pe care mi-i echivala la 351 eur in contul Monese, deci cu un euro peste presupusa limita de 350, asa ca nu stiu exact ce si cum. Mie mi-e ok sa scot tot cate 1600 per tranzactie, nu ma plang. Cat despre cursul valutar, vineri a fost 1 dolar = 0.87 EUR, deci destul de ok if you ask me. La o mie trimisi iti intra undeva pe la 870 de Eur. La fiecare tranzactie se adauga comision de conversie Eur-Ron de 2% pentru pachetul Starter si 0.5% pentru pachetul Plus (se merita sa iti iei plus pentru sume mari de 2500-3000 eur/luna), la 0.5%/350 eur la Plus ar fi 1.72 Eur comisionul. Ai 6 retrageri lunare gratuite cu pachetul Plus, dupa care costa 1eur/retragere + conversia, deci 2.72/tranzactia de 350 eur.

Da, eu am incercat de mai multe ori sa retrag 2000 ron si nu a mers, apoi am contactat suportul Monese si mi-au spus ca inca nu merge 500euro la zi.
No avatar
Alina85

Buna.Intrebarea mea e urmatoarea:cui i-au intrat banii de doua ori in cont si in cat timp i-au fost retrasi?
No avatar
andreib

Cel mai bun curs e daca dati la site numarul de cont al bancii direct fara nici un card monese sau paxum si sa va vireze direct banii in banca la plata . Iti fac un PFA si ai scapat de toate stresurile cu toate cardurile care nu ajung. ;)
No avatar
Daniela90

Salutare, a mai primit careva Cardul Paxum acasa????
_ana_

andreib;17409 wrote: Cel mai bun curs e daca dati la site numarul de cont al bancii direct fara nici un card monese sau paxum si sa va vireze direct banii in banca la plata . Iti fac un PFA si ai scapat de toate stresurile cu toate cardurile care nu ajung. ;)

Bravo tie...doar ca daca faci de acasa...si pui sediul firmei la adresa ta...iti trebuie semnaturi de la vecini...(si cam o sa banuiasca cu ce te ocupi)...
No avatar
andreib

_ana_;17417 wrote: Bravo tie...doar ca daca faci de acasa...si pui sediul firmei la adresa ta...iti trebuie semnaturi de la vecini...(si cam o sa banuiasca cu ce te ocupi)...

Crezi ca ma intereseaza ce spun vecinii cand eu sunt legal cu firma? Sa faca si ei ;)
_ana_

andreib;17418 wrote: Crezi ca ma intereseaza ce spun vecinii cand eu sunt legal cu firma? Sa faca si ei ;)

Pe mine ma intereseaza...nu vreau sa afle... :)
mult succes...
No avatar
nmuser

buna Ana,imi poti explica te rog cum sa trimit bani pe cardul monese? mi-a venit acum cardul,l-am activat am adaugat in paxum cardul dar cand vreau sa trimit bani imi spune ca nu e pe numele meu!cred ca am gresit undeva
Multumesc!
am reusit intre timp! multumesc :D
No avatar
Buttercup

andreib;17418 wrote: Crezi ca ma intereseaza ce spun vecinii cand eu sunt legal cu firma? Sa faca si ei ;)

Problema nu este ce cred ei, oricum nu scrii in PFA videochat, ci pui un cod CAEN care sa se potrivească cat de cat. Problema este sa fie de acord sa ai sediul în blocul lor, deci sa iti semneze actul respectiv. Si stim cu totii ce "binevoitori" sunt unii.
Scrie răspuns