Sper ca postez unde trebuie....
Ma alatur si eu multimii care inca isi asteapta cardul paxum. A trecut fix o saptamana de cand am primit minunatul si mult asteptatul apel telefonic care pentru o scurta perioada de timp mi-a dat speranta unei sosiri a acestuia.
Pana acum cateva saptamani am transferat din paxum in contul meu de la BRD. Prima oara m-am zgarcit si am facut EFT, a durat doua saptamani pana sa vad banii in cont, apoi am facut numai pe external card. Toate bune si frumoase pana imi da eroare ca nu imi mai accepta cardul. Dupa un mail la Octav am inteles ca BRD blocheaza tranzactia (assholes!!). Dupa cele citite pe forum ma decid ca poate e mai bine sa aplic pentru un card Monese, card pentru care am primit termen de livrare 4 iulie. Acum ce vreau sa intreb in speranta ca cineva are raspuns:
1. Ati avut neplaceri cu ING? Gen conturi blocate, tranzactii respinse venind de pe paxum? Tin minte ca doamna care mi-a intocmit actele pentru cardul ING a tinut sa precizeze ca daca se observa tranzactii dubioase se poate ajunge la blocarea cardului si inclusiv a fondurilor de pe el.
2. Monese respecta termenul de livrare afisat in aplicatie?
3. Cum considerati ca este mai eficient? Transfer pe card romanesc sau pe Monese?
Aceeasi curiozitate o am si eu ca si jospesede (he-he