nmuser;17193 wrote: Da,ma descurc cu aplicatia ms frumos,dar as vrea sa stiu daca pot face pe orice nume sau doar pe titularul cardului paxum,ma gandesc ca este ca o aplicatie si o pot folosi la mai multe carduri nu neaparat cele ale mele..nu?!:)
Scrie clar ca dc vrei sa faci transfer,tre sa fie acelasi titular ca la paxum.deci orice card ai atasa,trebuie sa coincida titularul,cu titularul contului de paxum
experienta mea cu paxum recente
Penguin;17204 wrote: Scrie clar ca dc vrei sa faci transfer,tre sa fie acelasi titular ca la paxum.deci orice card ai atasa,trebuie sa coincida titularul,cu titularul contului de paxum
Cand atasezi cardul(ing,monese,ce o fi),ai notificare scrisa cu rosu,deasupra campurilor pe care le vei completa.
Cand atasezi cardul(ing,monese,ce o fi),ai notificare scrisa cu rosu,deasupra campurilor pe care le vei completa.
nmuser;17205 wrote: Ok,nu am stiut unde sa citesc dar multumesc pentru raspuns! Multumesc ana pentru ajutor!
Cu placere...daca iti comanzi cardul azi iti ajunge maxim marti...
Vezi ca trebuie sa fie tot pe numele tau...wps...(acum am aflat si eu)..
Dar eu zic ca se merita...pentru ca e cursul valutar bun la Monese (chiar daca e in euro...si la paxum in dolari)
Cu placere...daca iti comanzi cardul azi iti ajunge maxim marti...
Dar eu zic ca se merita...pentru ca e cursul valutar bun la Monese (chiar daca e in euro...si la paxum in dolari)
nmuser;17210 wrote: Astept pana vineri,daca nu vine cel paxum am sa l comand pe cel monese,am tot citit de monese dar am fost putin sceptic in leg cu el,dar sper sa vina paxum pana vineri
Te inteleg, asteapta pina vineri...
Eu am avut o problema cu Monese...
imi variau sumele (toate sumele: -cele intrate... -cele extrase de mine, -cumparaturle online...banii ramasi)
de la o zi la alta...
dar de cand am raportat asta... vad ca acum e bine...
Avantajul e la cursul valutar de la Monese...,
astfel incat nu te afecteaza ca iti opreste Paxum taxe pt transfer
..
pentru ca le castigi la schimbul valutar..
Te inteleg, asteapta pina vineri...
Eu am avut o problema cu Monese...
imi variau sumele (toate sumele: -cele intrate... -cele extrase de mine, -cumparaturle online...banii ramasi)
de la o zi la alta...
dar de cand am raportat asta... vad ca acum e bine...
Avantajul e la cursul valutar de la Monese...,
astfel incat nu te afecteaza ca iti opreste Paxum taxe pt transfer
pentru ca le castigi la schimbul valutar..
-
Guest
_ana_;17209 wrote: Cu placere...daca iti comanzi cardul azi iti ajunge maxim marti...
Asta daca nu se pierde
L-am așteptat pe al meu doua săptămâni, ieri mi au spus de la suport sa comand altul. Azi am aplicat și mi au dat termen de livrare data de 4iulie. Lucrurile bune se lasă așteptate 
Asta daca nu se pierde