nmuser;17120 wrote: hello,am mai postat in legatura cu ceea ce ma intereseaza pe mine,dar aici vad ca este mult mai in detaliu raspunsul oricarei intrebari:)
am fost sunata sapt trecuta de un reprezentant PAXUM ROMANIA si mi s-a spus ca va veni cardul in cateva zile,cei care l-au primit imi puteti va rog sa imi spuneti in cat timp a venit,nu am mai scos nici un ban de cand problema cu FCP si sunt pe 0,imi cer scuze daca am incalcat vreo regula cand am repostat aici!
Eu nu am primit, îl aștept, deși nu știu cum voi intra in posesia lui pt că m am mutat de la adresa aia și nici nr de telefon nu îl aveam updatat în cont când am aplicat pt card.
L-a primit prietena mea, shipped pe 10mai si l-a primit pe 11 iunie dacă îmi amintesc bine. Nu a sunat o nimeni, avea nr de tel incorect, a primit însă mail cu awb iar după multe insistente la Cargus care nu voiau să îl livreze, a mers și l-a ridicat personal.
Al meu e shipped de pe 4 iunie, cum nu vor reuși să dea de mine și nici eu nu știu unde să îl caut, probabil se va întoarce la paxum și voi aștepta iar o veșnicie.
experienta mea cu paxum recente
Lara;17220 wrote: Asta daca nu se pierde
L-am așteptat pe al meu doua săptămâni, ieri mi au spus de la suport sa comand altul. Azi am aplicat și mi au dat termen de livrare data de 4iulie. Lucrurile bune se lasă așteptate 
Imi pare rau...si eu era sa patesc asta...
L-a lasat cel de la posta ...intre usa de la bloc...(ca nu avea cheie sa intre)...
Doar ca eu verificam mereu...si am vazut imediat si am luat plicul.
Imi pare rau...si eu era sa patesc asta...
L-a lasat cel de la posta ...intre usa de la bloc...(ca nu avea cheie sa intre)...
Doar ca eu verificam mereu...si am vazut imediat si am luat plicul.
Lara;17222 wrote: Eu nu am primit, îl aștept, deși nu știu cum voi intra in posesia lui pt că m am mutat de la adresa aia și nici nr de telefon nu îl aveam updatat în cont când am aplicat pt card.
L-a primit prietena mea, shipped pe 10mai si l-a primit pe 11 iunie dacă îmi amintesc bine. Nu a sunat o nimeni, avea nr de tel incorect, a primit însă mail cu awb iar după multe insistente la Cargus care nu voiau să îl livreze, a mers și l-a ridicat personal.
Al meu e shipped de pe 4 iunie, cum nu vor reuși să dea de mine și nici eu nu știu unde să îl caut, probabil se va întoarce la paxum și voi aștepta iar o veșnicie.
Macar acum ai numarul corect in site la paxum?...
Pentru ca am inteles ca suna mai ales sa verifice adresele...daca sunt incomplete...
Am meu e cu putin timp inaintea ta...
Cand imi ajunge te anunt ca sa stii ca va urma si al tau...si atunci te va suna:)
Macar acum ai numarul corect in site la paxum?...
Pentru ca am inteles ca suna mai ales sa verifice adresele...daca sunt incomplete...
Cand imi ajunge te anunt ca sa stii ca va urma si al tau...si atunci te va suna:)
Lara;17222 wrote: Eu nu am primit, îl aștept, deși nu știu cum voi intra in posesia lui pt că m am mutat de la adresa aia și nici nr de telefon nu îl aveam updatat în cont când am aplicat pt card.
Acum am verificat...tot de pe 4 iunie e in shipped (si la mine)...de la ora 7 dim
Deci sapt asta va trebui sa il primesti..maxim urmatoarea
Ca asa mi s-a spus mie.. Te anunt daca il primesc zilele astea
Acum am verificat...tot de pe 4 iunie e in shipped (si la mine)...de la ora 7 dim
Deci sapt asta va trebui sa il primesti..maxim urmatoarea
Ca asa mi s-a spus mie.. Te anunt daca il primesc zilele astea
-
Guest
_ana_;17224 wrote: Macar acum ai numarul corect in site la paxum?...
Între timp am updatat numărul, da, nici nu mai știam ce număr am in cont, fiind mai vechi. Și cine se gândea că e nevoie de număr de tel, credeam că vine la cutia poștală ca cele dinainte. S-a mai întâmplat să schimb și chiria intre timp, monese s-a pierdut și ăla, numai de bine la mine, lol.
Da, te rog să postezi când te suna sau când îl primești, și ce curier te caută, mai ales, poate așa reușesc și eu să dau de al meu. Prietena mea a primit prin Cargus, acum văd pe aici că lumea e sunata de fan curier, nici nu știu unde să caut, îți dai seama.
Între timp am updatat numărul, da, nici nu mai știam ce număr am in cont, fiind mai vechi. Și cine se gândea că e nevoie de număr de tel, credeam că vine la cutia poștală ca cele dinainte. S-a mai întâmplat să schimb și chiria intre timp, monese s-a pierdut și ăla, numai de bine la mine, lol.
Da, te rog să postezi când te suna sau când îl primești, și ce curier te caută, mai ales, poate așa reușesc și eu să dau de al meu. Prietena mea a primit prin Cargus, acum văd pe aici că lumea e sunata de fan curier, nici nu știu unde să caut, îți dai seama.
Lara;17226 wrote: Între timp am updatat numărul, da, nici nu mai știam ce număr am in cont, fiind mai vechi. Și cine se gândea că e nevoie de număr de tel, credeam că vine la cutia poștală ca cele dinainte. S-a mai întâmplat să schimb și chiria intre timp, monese s-a pierdut și ăla, numai de bine la mine, lol.
Lara eu sigur ...postez imediat ce il primesc...dar acum ca ai nr corect stai linistita...mai ales ca esti client mai vechi...o sa il primesti curand.
Daca vrei sa fii sigura in legatura ca adresa...poti sa ii dai un email domnului Octav...
Cu Monese ai avut ghinion...la faza cu cardul...dar lasa ca vine si perioada de "noroc" cand nu te astepti
Lara eu sigur ...postez imediat ce il primesc...dar acum ca ai nr corect stai linistita...mai ales ca esti client mai vechi...o sa il primesti curand.
Daca vrei sa fii sigura in legatura ca adresa...poti sa ii dai un email domnului Octav...
Cu Monese ai avut ghinion...la faza cu cardul...dar lasa ca vine si perioada de "noroc" cand nu te astepti
morg123;17230 wrote: am fost sunat si eu pe data de 11 luna aceasta pentru trimiterea cardului ,doamna mi a spus ca saptamana trecuta va ajunge dar nici pana in ziua de azi nu ma contactat nici un curier
Mai asteapta sapt asta ...daca nu ajunge...anunti la Paxum...sa nu se fi pierdut
Mai asteapta sapt asta ...daca nu ajunge...anunti la Paxum...sa nu se fi pierdut