Ti a cerit cineva parerea cumva????????
Cryssaaaaaa;16984 wrote: Auzi tu chiar esti nesimtita si proasta?????
Atat poti???????
experienta mea cu paxum recente
_ana_;16981 wrote: Keke...unii vor doar sa jigneasca...in stanga si in dreapta... (atat pot ei)...
Nu sa isi rezolve problema,...ca daca doreau asta doar citeau pe acest forum
Good night Keke
Good night ana
Fiecare cu opinia lui clar..doar ca in unele cazuri e tras de par..Un fel de rade ciob de oala sparta..nu imi platesc impozitele la stat dar bat obrazul altor servicii pt “obligatiile “ lor..Acum fiecare isi cunoaste situatia personala si sper sa isi gaseasca rezolvare
Nu sa isi rezolve problema,...ca daca doreau asta doar citeau pe acest forum
Good night Keke
Good night ana
Fiecare cu opinia lui clar..doar ca in unele cazuri e tras de par..Un fel de rade ciob de oala sparta..nu imi platesc impozitele la stat dar bat obrazul altor servicii pt “obligatiile “ lor..Acum fiecare isi cunoaste situatia personala si sper sa isi gaseasca rezolvare
-
Cryssaaaaaa
Uite aurica cinstita unde era!!!!!!
Hai baga o poza cu o chitanta de la anaf daca te tin ooooole! Ai platit tu vreodata vreun chior la anaf??? Sa mori tu
Keke;16987 wrote: Good night ana
Hai baga o poza cu o chitanta de la anaf daca te tin ooooole! Ai platit tu vreodata vreun chior la anaf??? Sa mori tu
Keke;16987 wrote: Good night ana
-
Cryssaaaaaa
Parca te bagai la nani baietel!
Te mananca in ass si pe tine!
jony111;16988 wrote: Penguin , Cryssaaaaaa nu stiti voi cat polish si lustru am dat eu la cur nu mai cand te uiti in el te orbeste hai luati o doza de xanax sa va relaxati , trageti un joint va facut astia de vorbiti singure in casa nu vedeti
Te mananca in ass si pe tine!
jony111;16988 wrote: Penguin , Cryssaaaaaa nu stiti voi cat polish si lustru am dat eu la cur nu mai cand te uiti in el te orbeste hai luati o doza de xanax sa va relaxati , trageti un joint va facut astia de vorbiti singure in casa nu vedeti
Cryssaaaaaa;16989 wrote: Uite aurica cinstita unde era!!!!!!
Nu.Tocmai de aceea nu reprosez altora.Foloseste alt limbaj,eu m-am adresat respectos fata de tine.
Nu.Tocmai de aceea nu reprosez altora.Foloseste alt limbaj,eu m-am adresat respectos fata de tine.
Chiar nu ne interesa detaliul despre fundul tau...
Chiar nu ne interesa detaliul despre fundul tau...
-
Cryssaaaaaa
Cata moralitate frate!!!!
Pai din mesajul tau asta reiesea! Gen ca tu esti la zi cu toate taxele si o hoata ca mine care nu plateste un chior inpozit vrea dreptate cu paxum. Pe bune???
Keke;16991 wrote: Nu.Tocmai de aceea nu reprosez altora.Foloseste alt limbaj,eu m-am adresat respectos fata de tine.
Pai din mesajul tau asta reiesea! Gen ca tu esti la zi cu toate taxele si o hoata ca mine care nu plateste un chior inpozit vrea dreptate cu paxum. Pe bune???
Keke;16991 wrote: Nu.Tocmai de aceea nu reprosez altora.Foloseste alt limbaj,eu m-am adresat respectos fata de tine.
Cryssaaaaaa;16994 wrote: Cata moralitate frate!!!!
Ai inteles gresit.E de vina starea de nervi
Nu scriu pe forum ca sa ma cert.si nici nu sunt jack cel fara de pata.
Ai inteles gresit.E de vina starea de nervi