experienta mea cu paxum recente

Cuprinde discutii generale privind activitatea de videochat, intrebari, raspunsuri, sfaturi etc. Posteaza aici orice nelamurire ai!
Scrie răspuns
No avatar
Cryssaaaaaa

Ti a cerit cineva parerea cumva????????

Cryssaaaaaa;16984 wrote: Auzi tu chiar esti nesimtita si proasta?????
Atat poti???????
No avatar
Keke

_ana_;16981 wrote: Keke...unii vor doar sa jigneasca...in stanga si in dreapta... (atat pot ei)...
Nu sa isi rezolve problema,...ca daca doreau asta doar citeau pe acest forum :)

Good night Keke :)

Good night ana
Fiecare cu opinia lui clar..doar ca in unele cazuri e tras de par..Un fel de rade ciob de oala sparta..nu imi platesc impozitele la stat dar bat obrazul altor servicii pt “obligatiile “ lor..Acum fiecare isi cunoaste situatia personala si sper sa isi gaseasca rezolvare ☺️
No avatar
jony111

Penguin , Cryssaaaaaa nu stiti voi cat polish si lustru am dat eu la cur nu mai cand te uiti in el te orbeste hai luati o doza de xanax sa va relaxati , trageti un joint va facut astia de vorbiti singure in casa nu vedeti
No avatar
Cryssaaaaaa

Uite aurica cinstita unde era!!!!!!
Hai baga o poza cu o chitanta de la anaf daca te tin ooooole! Ai platit tu vreodata vreun chior la anaf??? Sa mori tu

Keke;16987 wrote: Good night ana
Fiecare cu opinia lui clar..doar ca in unele cazuri e tras de par..Un fel de rade ciob de oala sparta..nu imi platesc impozitele la stat dar bat obrazul altor servicii pt “obligatiile “ lor..Acum fiecare isi cunoaste situatia personala si sper sa isi gaseasca rezolvare ☺️
No avatar
Cryssaaaaaa

Parca te bagai la nani baietel!
Te mananca in ass si pe tine!

jony111;16988 wrote: Penguin , Cryssaaaaaa nu stiti voi cat polish si lustru am dat eu la cur nu mai cand te uiti in el te orbeste hai luati o doza de xanax sa va relaxati , trageti un joint va facut astia de vorbiti singure in casa nu vedeti
No avatar
Keke

Cryssaaaaaa;16989 wrote: Uite aurica cinstita unde era!!!!!!
Hai baga o poza cu o chitanta de la anaf daca te tin ooooole! Ai platit tu vreodata vreun chior la anaf??? Sa mori tu

Nu.Tocmai de aceea nu reprosez altora.Foloseste alt limbaj,eu m-am adresat respectos fata de tine.
No avatar
Penguin

jony111;16988 wrote: Penguin , Cryssaaaaaa nu stiti voi cat polish si lustru am dat eu la cur nu mai cand te uiti in el te orbeste hai luati o doza de xanax sa va relaxati , trageti un joint va facut astia de vorbiti singure in casa nu vedeti

Chiar nu ne interesa detaliul despre fundul tau...
No avatar
Penguin

Cryssaaaaaa;16990 wrote: Parca te bagai la nani baietel!
Te mananca in ass si pe tine!

L o manca,n auzi ca are experienta😂😂😂
No avatar
Cryssaaaaaa

Cata moralitate frate!!!!
Pai din mesajul tau asta reiesea! Gen ca tu esti la zi cu toate taxele si o hoata ca mine care nu plateste un chior inpozit vrea dreptate cu paxum. Pe bune???

Keke;16991 wrote: Nu.Tocmai de aceea nu reprosez altora.Foloseste alt limbaj,eu m-am adresat respectos fata de tine.
No avatar
Keke

Cryssaaaaaa;16994 wrote: Cata moralitate frate!!!!
Pai din mesajul tau asta reiesea! Gen ca tu esti la zi cu toate taxele si o hoata ca mine care nu plateste un chior inpozit vrea dreptate cu paxum. Pe bune???

Ai inteles gresit.E de vina starea de nervi😊Nu scriu pe forum ca sa ma cert.si nici nu sunt jack cel fara de pata.
Scrie răspuns